ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός σε Ιωνικό: "Έχουμε αποδείξει τη φιλοξενία μας, κρατάμε την καθαρή μας νίκη"

Παναιτωλικός σε Ιωνικό: "Έχουμε αποδείξει τη φιλοξενία μας, κρατάμε την καθαρή μας νίκη"
INTIME

Ο Παναιτωλικός απάντησε στις καταγγελίες του Ιωνικού με ανακοίνωση του στην οποία εξέφρασε την έκπληξη του για τα όσα έλεγαν από την ομάδα της Νίκαιας και τονίζοντας πως η ομάδα του Αγρινίου έχει αποδείξει τη φιλοξενία της όλα αυτά τα χρόνια.

Ανακοίνωση-απάντηση στον Ιωνικό έβγαλε ο Παναιτωλικός με την ομάδα του Αγρινίου να εκφράζει την έκπληξη της για όσα λέγονται από την ομάδα της Νίκαιας και να σημειώνει πως ο σύλλογος έχει αποδείξει τη φιλοξενία της και την εν γένει προσπάθεια της για βελτίωση και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.

"Με ιδιαίτερη έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός, τον σκοπό της οποίας ούτε γνωρίζουμε και ούτε θέλουμε να μάθουμε. Η ομάδα μας, καθ' όλη την διάρκεια της ιστορίας και πορείας της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, έχει αποδείξει όχι μόνο την φιλοξενία της, αλλά και την εν γένει προσπάθεια της για την βελτιστοποίηση και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην χώρα μας, προσπάθεια την οποία θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Επομένως, κρατάμε την καθαρή νίκη της ομάδας μας στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τον υπέροχο κόσμο μας που βρέθηκε στις κερκίδες και έβαλε το λιθαράκι του σε μια ακόμη νίκη".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ