STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός 3-0: Καθάρισε με τριάρα και ξεκίνησε με χαμόγελο τα playouts

SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAY OUTS / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAY OUTS / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με χαμόγελο τα playouts, καθώς πήρε πολύτιμο τρίποντο, επικρατώντας 3-0 του Πανσερραϊκού. Ο Χουάνπι άνοιξε το σκορ στο 26' και ο Μαυρίας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 34', ενώ ο Λομόνακο στο 90+3' έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες επικράτησαν 3-0 του Πανσερραϊκού για την 1η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι μέσα σε οκτώ λεπτά στο πρώτο μέρος.

Στο 26ο λεπτό ο Χουάνπι έκανε το 1-0, με τον Μαυρία στο 34' να διπλασιάζει το σκορ για την ομάδα του. Ο Πανσερραϊκός δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να βρει το γκολ που θα τον ξαναβάλει στο παιχνίδι και ο Λομόνακο στο 90+3' έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Κάπως έτσι, ο Παναιτωλικός έφτασε τους 23 πόντους και έχει βάλει από κάτω στη βαθμολογία ΠΑΣ Γιάννινα, Βόλο και Κηφισιά. Ο Πανσερραϊκός από την πλευρά του είναι 27 βαθμούς.

Το ματς

Ο Πανσερραϊκός ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση. Ο Χατζηστραβός τροφοδότησε στα δεξιά τον Άλεκσιτς, ο οποίος έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο δραστήριοι και επικίνδυνοι, ειδικά στην αντεπίθεση. Στο 16' απείλησαν με τον Ουάρντα, ενώ δύο λεπτά αργότερα καλή στιγμή είχε και ο Άλεκσιτς.

Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός 3-0: Καθάρισε με τριάρα και ξεκίνησε με χαμόγελο τα playouts

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν έχοντας μία μίνι πολιορκία, ενώ στο 26ο λεπτό βρήκαν και το γκολ. Ο Καρέλης από τα δεξιά της περιοχής τροφοδότησε τον Χουάνπι, ο οποίος με ένα απαλό πλασέ σκόραρε, με την μπάλα να περνάει δίπλα από Διαμαντή και Χοβάν. Από εκεί και πέρα ο Παναιτωλικός είχε το πάνω χέρι.

Στο 34ο λεπτό κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του. Ο Τορεχόν γέμισε την μπάλα από τα αριστερά προς την περιοχή. Ο Μαυρίας έκανε το σουτ με τη μία, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα. Μάλιστα, είχε προηγηθεί και ευκαιρία του Ντουάρτε, μετά από λάθος του Ντάνκερλουι. Στο 44' οι Αγρινιώτες βρήκαν ξανά δίχτυα.

Ο Ντίας πήρε την μπάλα αριστερά στην περιοχή, γλίστρησε, αλλά κατάφερε να σηκωθεί, να σουτάρει και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Όμως το γκολ δεν μέτρησε για χέρι του παίκτη του Παναιτωλικού, όταν έπεσε στο έδαφος.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δύο καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες. Ωστόσο, ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Στο 62' απείλησε με τον Ντουάρτε, στο 64' ο Τορεχόν κόπησε μέσα στην περιοχή, ενώ στο 68' ο Καρέλης πλάσαρε στην καρδιά του "κουτιού" με τον Χόβαν να αποκρούει στην γραμμή.

Ο Πανσερραϊκός απάντησε με άστοχη κεφαλιά του Άλεκσιτς, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Oι Αγρινιώτες εξακολουθούσαν να είναι πιο απειλητικοί και στο 77' σουτ του Ντουάρτε πέρασε ψηλά άουτ. Οι Σερραίαι δεν κατάφεραν να βρουν κάποιον τρόπο, ώστε να επιστρέψουν στο ματς.

Αντιθέτως, ο Παναιτωλικός φρόντισε να κλείσει το ματς με ακόμη ένα γκολ. Ο Λιάβας από τα δεξιά έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Λομόνακο σούταρε στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 στο 90+3'.

Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός 3-0: Καθάρισε με τριάρα και ξεκίνησε με χαμόγελο τα playouts
  • ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Μαυρίας, Οικονόμου, Μλάντεν, Τάμπιτζε, Τορεχόν, Χουάνπι (90+2' Μπουζούκης), Τσιγγάρας (90+2' Μπάμποκ), Ντουάρτε (89' Μπελεβώνης), Ντίας (83' Λιάβας), Καρέλης (83' Λομόνακο)
  • ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής (65' Χέφτε), Χατζηστραβός (90+1' Σοφιανός), Μπέργκστρεμ, Οικονόμου (46' Ουεντράογκο), Μορέιρα, Ντανκερλούι (46' Γκοτζαμανίδης), Ουάρντα, Τομάς (65' Μούργος), Άλεκσιτς
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ