ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Οι εμφανίσεις για τη νέα σεζόν

Οι νέες εμφανίσεις του Παναιτωλικού για τη σεζόν 2021-2022
Οι νέες εμφανίσεις του Παναιτωλικού για τη σεζόν 2021-2022 PANETOLIKOS FC

Ο Παναιτωλικός παρουσίασε τις τρεις εμφανίσεις του για τη σεζόν 2021-2022, με την πρώτη φανέλα να είναι αφιερωμένη σ' εκείνη που καθιερώθηκε τη δεκαετία του 70'.

Νέα σεζόν σημαίνει και νέες εμφανίσεις. Ο Παναιτωλικός παρουσίασε τις τρεις φανέλες του για τη σεζόν 2021/2022. Η πρώτη είναι απλή κίτρινη, με μπλε σορτσάκι, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει την ομάδα της δεκαετίας του 70' που κέρδισε την άνοδό της για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία.

Η δεύτερη εμφάνιση είναι ριγέ, με τις δέκα ρίγες που υπάρχουν να συμβολίζουν τη συμπλήρωση δέκα χρόνων στη Super League. Τέλος, η τρίτη φανέλα είναι πράσινη και προκύπτει απ' τη μίξη των βασικών χρωμάτων του Παναιτωλικού.

Η ενημέρωση του Παναιτωλικού

Οι τρεις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022:

Κίτρινη – Με σεβασμό στην ιστορία

Είναι η φανέλα που καθιερώθηκε τη δεκαετία του ’70. Με αυτή ο Παναιτωλικός κατέκτησε την πρώτη άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, με αυτή αγωνίστηκε δύο σεζόν στην Α’ Εθνική. Επιλέχθηκε να είναι φέτος η κύρια φανέλα, για να μας θυμίζει τη μεγάλη ιστορία του Συλλόγου μας.

Ριγέ – 10 χρόνια στη SL

Η ριγέ φανέλα προτιμήθηκε πολλές φορές την τελευταία δεκαετία. Με τη συμπλήρωση 10 χρόνων στη Super League η φανέλα με τις 10 κίτρινες ρίγες θα είναι η δεύτερη επιλογή για εφέτος. Μια δεκαετία με τον Παναιτωλικό στις κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ουδέτερη – Το κίτρινο το μπλε, όλοι εμείς ολέ, ολέ!

Η μίξη των βασικών χρωμάτων του Συλλόγου μας, δίνει το πράσινο. Ο συνδυασμός του κίτρινου και του μπλε, οδηγεί στην χρωματική αποτύπωση της τρίτης φανέλας, της ουδέτερης.

Ο συμβολισμός της ενότητας μέσα από τη χρωματική σύνθεση, όπως προτρέπει ο στίχος στον ύμνο του Παναιτωλικού, που συνέθεσε ο αείμνηστος μουσουργός και ποδοσφαιριστής Τάκης Παπαποστόλου: «Το κίτρινο, το μπλε, όλοι εμείς ολέ ολέ!»

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ