STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 1-2: Με ανατροπή πήρε σπουδαίο διπλό στο Αγρίνιο

Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό
Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό INTIME

Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό διπλό με ανατροπή στην 6η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Νέιρα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 61' έφερε τούμπα το ματς.

Ένα πολύτιμο διπλό πανηγύρισε ο ΟΦΗ στο Αγρίνιο. Οι Κρητικοί επικράτησαν 2-1 του Παναιτωλικού και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στη Super League Interwetten.

Οι Αγρινιώτες άνοιξαν το σκορ στο 7', ο ΟΦΗ ισοφάρισε με αυτογκόλ του Μαλή στο 17', ενώ ο Νέιρα έφερε το ματς τούμπα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 61'.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια μετά από αυτό το αποτέλεσμα έφτασε τους επτά πόντους, είναι στην 7η θέση, στο +2 από τον Παναιτωλικό που έμεινε στους πέντε βαθμούς.

Ο Νέιρα έφερε τούμπα το παιχνίδι

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δυναμικό τρόπο και από τις δύο ομάδες, αλλά χωρίς τη μεγάλη φάση. Όλα αυτά βέβαια μέχρι το 59'. Ο Μεγιάδο έκανε το σουτ στην περιοχή, ο Καρέλης έκοψε με το χέρι του, ο διαιτητής έλεγξε τη φάση στο VAR και έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Χουάν Νέιρα ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, ήταν αλάνθαστος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ο Παναιτωλικός μετά το 1-2 έψαξε για την αντίδρασή του. Είχε την κατοχή της μπάλας, κυκλοφορούσε και επιχειρούσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις. Από την άλλη, ο ΟΦΗ ήθελε να ελέγξει την κατοχή και να χτυπήσει κυρίως στην αντεπίθεση. Οι Κρητικοί πρέσαραν τους Αγρινιώτες, όταν δεν είχαν την μπάλα, έπεφταν δυνατά πάνω στην μπάλα, ώστε να μην αφήσουν τον Παναιτωλικό να κάνει το παιχνίδι του.

Ο ΟΦΗ είχε και μία σημαντική στιγμή στο 77ο λεπτό με τον Νίκο Μαρινάκη, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας στην περιοχή, με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού να αποκρούει. Στο 80ο λεπτό ο Ντουρμισάι έκανε το σουτ από τα δεξιά, ο τερματοφύλακας έφευγε από την εστία του νομίζοντας πως η μπάλα έφευγε άουτ, όμως εκείνη σταμάτησε στο δοκάρι. Οι Κρητικοί συνέχιζαν να είναι επικίνδυνοι με τον Νέιρα να χάνει ευκαιρία στο 87'. Ο Παναιτωλικός μετά το 2-1 είχε μόλις μία τελική με ένα ακίνδυνο σουτ του Φλόρες.

Βρήκε το γκολ νωρίς ο Παναιτωλικός, απάντησε ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να κρατήσει την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο, ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που ευτύχησε να πανηγυρίσει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Ο Λούι έκανε εξαιρετική μεταβίβαση από τα δεξιά, ο Καρέλης βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής, πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν άμεσοι στην απάντησή τους. Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια έχτιζαν το παιχνίδι από πίσω, με τον Παναιτωλικό να έχει οπισθοχωρήσει. Στο 17ο λεπτό ο ΟΦΗ έκανε το 1-1. Ο Λάμπρου πάτησε στην περιοχή από τα δεξιά, αφού πέρασε τον Λούι και τον Βργκότς. Έκανε το γύρισμα, ο Μαλής έβαλε το πόδι του στην προσπάθειά του να απομακρύνει και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού οι μονομαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων ήταν δυνατές. Οι Κρητικοί είχαν την κατοχή, αλλά πιο επικίνδυνοι ήταν οι Αγρινιώτες. Μάλιστα προς το τέλος του ημιχρόνου ανέβασαν παραπάνω ρυθμό και με γεμίσματα, κυρίως από τον Λούι, επιχειρούσαν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις, χωρίς βέβαια τη μεγάλη φάση. Έτσι, το 1-1 έμεινε έως το τέλος του ημιχρόνου.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ