ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Με Βάντερσον κόντρα στην Ξάνθη

Ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι με τη φανέλα του Παναιτωλικού σε παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι με τη φανέλα του Παναιτωλικού σε παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη, με τον Τραϊανό Δέλλα να ανακοινώνει την αποστολή των Αγρινιωτών για το παιχνίδι στα Πηγάδια, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο Βάντερσον.

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα μπαράζ για την παραμονή στη Super League Interwetten με την Ξάνθη (26/05, 15:30, ΕΡΤ3, LIVE SPORT 24) στα Πηγάδια και μετά την ολοκλήρωση της αποστολής, ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για το παιχνίδι.

Εντός αποστολής είναι ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι, ο οποίος απουσιάζει το προηγούμενο διάστημα λόγω τραυματισμού. Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Ντάλσιο.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή τους για την αποστολή τα "καναρίνια' επισημαίνουν ότι όλα τα τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν αρνητικά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού για το παιχνίδι με την Ξάνθη: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ματσόλα, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Εντινγκά

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ