Παναιτωλικός- Λεβαδειακός 2-0

Ο Παναιτωλικός νίκησε με 2-0 τον Λεβαδειακό και κάνοντας το "τρία στα τρία" έπιασε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League. Χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγώνες ο Λεβαδειακός
Την εκπληκτική του πορεία στο πρωτάθλημα της Football League, συνέχισε ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου για την 3η αγωνιστική επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού κάνοντας το “τρία στα τρία” και “πιάνοντας” τον ΠΑΣ Γιάννινα στην κορυφή της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς.
Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα τέρματα. Από την άλλη ο Λεβαδειακός ο οποίος προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος χωρίς αποτέλεσμα, έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμο, καθώς σε τρεις αγώνες έχει ισάριθμες ήττες.
Ο Λεβαδειακός ήταν αυτό που μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 7ο λεπτό έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά από το πλασέ του Ζαχάρια η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τζενάμο.
Από εκείνο το σημείο και μετά ο Παναιτωλικός ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης και “έκλεισε” τον Λεβαδειακό στα καρέ του. Η πίεση αυτή καρποφόρησε στο 32′, όταν ο Παππάς έδωσε ωραία πάσα στον Καραμαλίκη ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή έκανε το δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Στρατηλάτη για να κάνει το 1-0 για τον Παναιτωλικό.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός με τις αλλαγές που έκανε ο Βασίλης Βούζας προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά η ομάδα του Αγρινίου ήταν αυτή που σημείωσε και δεύτερο γκολ.
Συγκεκριμένα, στο 78′ ο Καούνος έγινε αποδέκτης της μπάλας βγήκε τετ α τετ με τον Στρατηλάτη πλάσαρε σωστά και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τον Παναιτωλικό.
Ο διαιτητής του αγώνα Τοπούζης (Θράκης), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μπουμάλ, Γκούρμα, Ναπολεόνι, Μπάρκογλου και Τάσιτς.
Παναιτωλικός: Τζενάμο, Παλαιολόγος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Εντζενγκουέλε, Μουμίν, Γκούνκελ, Παππάς (77′ Γκούρμα), Θεοδωρίδης, Μπουμάλ (70′ Δέντσας), Καραμαλίκης (62′ λ.τρ Καούνος).
Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Αλεξίου, Κόλτζος, Ταραλίδης, Μπάρκογλου, Μουρατίδης (46′ Πόποβιτς), Τάσιτς, Ζαχάρια (58′ Σερζίνιο), Ναπολεόνι (69” Βασιλείου).
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
Σάββατο (02/10)
Πιερικός- Παναιτωλικός
Κυριακή (03/10)
Λεβαδειακός- Θρασύβουλος
Αγροτικός Αστέρας- ΠΑΣ Γιάννινα
Τρίκαλα- Δόξα Δράμας
Ηλιούπολη- Βέροια
Εθνικός- Αναγέννηση Καρδίτσας
Ιωνικός- ΟΦΗ
Δευτέρα (04/10)
Διαγόρας- Εθνικός Αστέρας
Πανθρακικός- Καλλιθέα