STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Λαμία 0-0: "Έσπασαν" τα δοκάρια και πέταξαν την ευκαιρία

Μπαρμπόσα και Μπεχαράνο στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τη Λαμία
Μπαρμπόσα και Μπεχαράνο στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τη Λαμία EUROKINISSI

Παναιτωλικός και Λαμία είχαν πέντε δοκάρια (τρία οι γηπεδούχοι, δύο οι φιλοξενούμενοι), αλλά όχι γκολ. Έμειναν στο 0-0 στο βαρύ λόγω βροχής αγωνιστικό χώρο και άφησαν δύο βαθμούς στη μάχη παραμονής που δίνουν.

Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε τη Λαμία για την 18η αγωνιστική της Super League Interwetten σε μία αναμέτρηση που είχε πέντε δοκάρια, αρκετές ευκαιρίες (με καλύτερες των φιλοξενούμενων), αλλά δεν είχε γκολ. Έτσι έμειναν στο 0-0 και πέταξαν την ευκαιρία - αφήνοντας δύο βαθμούς και παίρνοντας μόνον έναν - στη μάχη παραμονής που δίνουν.

Το ματς διεξήχθη στο βαρύ λόγω βροχής αγωνιστικό χώρο. Δείτε τα τρία πράγματα που μάθαμε από την αναμέτρηση.

ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ

Γκολ δεν είδαμε στο Αγρίνιο, αλλά οι δύο ομάδες έφτασαν κοντά στο να πετύχουν. Τα δοκάρια δεν το επέτρεψαν, ωστόσο.

Πέντε συνολικά στην αναμέτρηση. Τρία υπέρ του Παναιτωλικού, δύο υπέρ της Λαμίας.

Οι γηπεδούχοι είδαν τον Βέργο να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι της εστίας του Επασί μετά από φάουλ του Μπαρμπόζα.

Ο Μπα εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στη συνέχεια στο κεφάλι του Κνετ και κόρνερ.

Μετά είχαμε τα δύο δοκάρια μέσα σε ένα λεπτό, με διαφορά λίγων δευτερολέπτων. Κι έπειτα το οριζόντιο του Αζάντι από εκτέλεση κόρνερ.

ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ Η ΛΑΜΙΑ

Μπορεί οι δύο ομάδες να είχαν ποσοτικά πάνω-κάτω τον ίδιο αριθμό ευκαιριών, αλλά ποιοτικά ήταν καλύτερες αυτές της Λαμίας όπως διαπιστώνεται κι από τα xGoals της αναμέτρησης.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Η ομάδα της Φθιώτιδας ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά στο γκολ με μεγαλύτερη φάση αυτή του Καραμάνου, ο οποίος αν και είχε όλη την εστία μπροστά του έστειλε την μπάλα εκεί που ήταν ο Τσότσαλιτς, πάνω στη γραμμή.

Σε αυτήν την ευκαιρία, μάλιστα, στάθηκε και ο προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας, Μιχάλης Γρηγορίου, στις πρώτες του δηλώσεις έπειτα από τη λήξη του ματς.

Ο Παναιτωλικός από την άλλη είχε το σουτ του Ντίας - αφότου ο Βέργος του έστρωσε την μπάλα - αλλά ο Επασί απομάκρυνε.

Μάλιστα το σασπένς διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο Ρόμανιτς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με κοφτή ντρίμπλα άδειασε την άμυνα του Παναιτωλικού (που είχα κάνει αντίθετη κίνηση), αλλα το πλασέ του κόντραρε και βγήκε κόρνερ.

Στο τρίτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου - στην τελευταία φάση του ματς - ο Μπαρμπόζα εκτέλεσε το φάουλ, ο Αζάντι βρήκε την μπάλα και αυτή πέρασε άουτ.

ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Δεν ανακαλύπτει κάποιος την Αμερική αν ισχυριστεί ότι οι δύο ομάδες είναι στην τριάδα που με βάση την εικόνα που έχουμε μέχρι τώρα θα δώσει τη μάχη της παραμονής.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Και τέτοια ματς δεν είναι απλά τρίποντα, αλλά εξάποντα. Αντίθετα, οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό.

Με τα δοκάρια που είχαν, μάλλον θα πρέπει να τα βάλουν με τους εαυτούς τους για την ευκαιρία που πέταξαν.

Ο Παναιτωλικός έχει 12 βαθμούς, η Λαμία 7. Οι κυανόλευκοι, ωστόσο, έχουν και δύο ματς λιγότερα (αυτά που είχαν αναβληθεί λόγω κορονοϊού με Απόλλωνα και ΑΕΛ).

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ