ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Επιστρέφει ο Δέλλας

O Τραϊανός Δέλλας
O Τραϊανός Δέλλας EUROKINISSI SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας συμφώνησε με τον Παναιτωλικό προκειμένου να αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ύστερα από 1,5 χρόνο.

Σε γνωστά λημέρια επιστρέφει ο Τραϊανός Δέλλας. Ο 44χρονος τεχνικός συμφώνησε με τους διοικούντες τον Παναιτωλικό προκειμένου να αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία της ομάδας ύστερα από περίπου 1,5 χρόνο.

Ο Δέλλας ήταν χωρίς ομάδα απ' το καλοκαίρι του 2019, όταν κι αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου, ύστερα από μία επιτυχημένη σεζόν.

Μέσα σε αυτό το διάστημα είχε συζητήσεις με αρκετούς συλλόγους, μεταξύ των οποίων η Wadi Degla της Αιγύπτου και η Melbourne Victory της Αυστραλίας, χωρίς να προκύψει συμφωνία. Κατά το παρελθόν ο νεαρός τεχνικός έχει καθίσει στον πάγκο του Ατρομήτου και της ΑΕΚ.

Θυμίζουμε πως στα τέλη Οκτωβρίου αποχώρησε από τον Παναιτωλικό ο Μάκης Χάβος κι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Λουτσιάνο, αλλά δεν ήρθαν επιθυμητά αποτελέσματα. Ύστερα από οχτώ αγωνιστικές, ο Παναιτωλικός είναι 12ος με τέσσερις βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Απόλλωνα και τρεις από τη Λαμία, που έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ