ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Έφτασε σε συμφωνία με την Φέχερβαρ για την πώληση του Φλόρες

Ο Φλόρες σε αγώνα του Παναιτωλικού με αντίπαλο τον Άρη | 28 Αυγούστου 2022
Ο Φλόρες σε αγώνα του Παναιτωλικού με αντίπαλο τον Άρη | 28 Αυγούστου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός έκανε γνωστό πως ήρθε σε συμφωνία με την Φεχέρβαρ από την Ουγγαρία για την πώληση του Φλόρες και ευχαρίστησε τον μέσο από την Ονδούρα για τα όσα πρόσφερε στο σύλλογο.

Ο Παναιτωλικός τα βρήκε σε όλα με την Φεχέρβαρ από την Ουγγαρία για την παραχώρηση του Ντέιμπι Φλόρες και με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τον μέσο από την Ονδούρα για τα όσα πρόσφερε στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

Ο Φλόρες φέτος έχει παίξει σε 16 ματς χωρίς να σκοράρει κάποιο γκολ και ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του Αγρινίου. Όπως έκανε γνωστό ο Παναιτωλικός όμως η συμφωνία αυτή είναι προς το συμφέρον του οργανισμού, των φιλάθλων και των παικτών της ομάδας του Αγρινίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την ουγγρική ομάδα MOL Fehervar FC για τη μεταγραφή του Deybi Aldair Flores. Ως σύλλογος θα προσπαθούμε πάντα να ενεργούμε προς το συμφέρον του οργανισμού, των φιλάθλων και των παικτών μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Deybi για τις υπηρεσίες του και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στο νέο σταθμό της καριέρας του".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ