STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Αστέρας 0-0: Άγευστες οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Στιγμιότυπο απ' την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Αστέρα
Στιγμιότυπο απ' την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Αστέρα INTIME

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Αστέρα στην 1η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τις δύο ομάδες να μην παρουσιάζουν καλό πρόσωπο και να μένουν στο 0-0.

Δεν είχε πολλά να δείξει το πρώτο παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Super League Interwetten ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Αστέρα. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, χωρίς να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο με τις ευκαιρίες να είναι ελάχιστες.

Ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά με τους γηπεδούχους απ' την άλλη πλευρά να έχουν κυρίως παθητικό ρόλο στο παιχνίδι. Έτσι, έως το φινάλε κανένας δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και να αποκτήσει το προβάδισμα στο σκορ.

Φτωχό το πρώτο μέρος της αναμέτρησης

Το πρώτο μέρος του εναρκτήριου παιχνιδιού της Super League Interwetten ήταν αρκετό φτωχό. Ο ρυθμός παρέμενε χαμηλός, ενώ οι τελικές των δύο ομάδων ήταν μετρημένες στα χέρια του ενός χεριού. Η ομάδα του Αγρινίου μπήκε με διάθεση να κρατήσει την μπάλα, όμως η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε απ' τους φιλοξενούμενους στο 6ο λεπτό με τον Κρέσπι.

Ο Αστέρας γρήγορα άρχισε να παίρνει την κατοχή, παίζοντας κυρίως απ' την δεξιά πλευρά, με τον Καρμόνα να είναι αρκετά ενεργός με τα ανεβάσματά του. Ωστόσο, οι Αρκάδες δεν κατάφερναν να πατήσουν στην περιοχή των γηπεδούχων, προκειμένου να γίνει απειλητικοί, με τον Παναιτωλικό να αμύνεται σωστά.


Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Λίγο πριν απ' το τέλος του πρώτου μέρους ο Παναιτωλικός κατέγραψε την πρώτη του τελική με ένα σουτ του Καρέλη στο 40ο λεπτό, που κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου, έπειτα από κλέψιμο στη μεσαία γραμμή.

Ο Αστέρας την πρωτοβουλία, χωρίς να είναι ουσιαστικός στο δεύτερο μέρος

Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο εκείνος που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ήταν ο Αστέρας. Ωστόσο, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς αδυνατούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες στιγμές στην εστία του Παναιτωλικού. Η πρώτη του ευκαιρία στο δεύτερο μέρος κατεγράφη στο 50ο λεπτό με ένα σουτ του Ριέρα που κατέληξε λίγο άουτ.

Ο Μπαράλες πραγματοποίησε μία κεφαλιά στην περιοχή, έπειτα από σέντρα του Ρέγκις, ωστόσο η μπάλα κατέληξε στα χέρια του κίπερ του Παναιτωλικού. Ο στράικερ των Αρκάδων πραγματοποίησε επίσης στο 83' ένα σουτ εκτός περιοχής, χωρίς βέβαια κάποιο αποτέλεσμα.


Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Οι Αρκάδες είχαν μεν την κατοχή, όμως δεν κατάφερναν να πατήσουν στην περιοχή των γηπεδούχων. Επομένως, επιχειρούσαν με γεμίσματα να δημιουργήσουν καταστάσεις. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός παρέμενε επιθετικά ανενεργός, καθώς ούτε εκείνος μπορούσε να απειλήσει με κάποιον τρόπο. Το 0-0 παρέμεινε έως και το τέλος του παιχνιδιού, καθώς καμία ομάδα δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ