ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Καρέλης

Ο Καρέλης πανηγυρίζει γκολ στο Παναιτωλικός - ΟΦΗ
Ο Καρέλης πανηγυρίζει γκολ στο Παναιτωλικός - ΟΦΗ EUROKINISSI

Στον Παναιτωλικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Καρέλης, καθώς η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωση την ανανέωση του συμβολαίου του 30χρονου επιθετικού μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Καρέλη για άλλα δύο χρόνια. Ο 30χρονος επιθετικός την περσινή σεζόν ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου και εξαργύρωσε τις θετικές του εμφανίσεις με νέο συμβόλαιο. Ο Καρέλης αποκτήθηκε από την ομάδα του Αγρινίου τον Ιανουάριο του 2021, ως ελεύθερος από την Άντο Ντεν Χαγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός: "Μετά από ενάμιση χρόνο επιτυχημένης παρουσίας στην ομάδα μας, ο Νίκος Καρέλης συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Παναιτωλικό την επόμενη διετία.

Ο πρώτος σκόρερ της σεζόν που ολοκληρώθηκε, υπέγραψε σήμερα νέο συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024 και εντάσσεται στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που σήμερα υλοποιήθηκε αυτό που και εγώ και η ομάδα θέλαμε απ’ την αρχή. Να συνεχίσουμε την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχει ο Παναιτωλικός μεγαλύτερους στόχους από εδώ και εμπρός»".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ