ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε Ξενιτίδη για δύο χρόνια

Ο Γιώργος Ξενιτίδης στην ανακοίνωσή του από τον Παναιτωλικό
Ο Γιώργος Ξενιτίδης στην ανακοίνωσή του από τον Παναιτωλικό ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και με τη βούλα ο Γιώργος Ξενιτίδης, καθώς η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 22χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τη δεύτερή του μεταγραφή, υπογράφοντας τον Γιώργο Ξενιτίδη, ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης.

Ο 22χρονος διεθνής με τα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια μέσος, υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια. Την περσινή σεζόν έπαιξε με τη δεύτερη ομάδα των ερυθρολεύκων στη Super League 2, ενώ είχε και μια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα, στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Συνολικά με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού αγωνίστηκε συνολικά πέντε φορές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός: "Ο Γιώργος Ξενιτίδης υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό. Γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 1999 και έχει αναδειχτεί από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Στην επαγγελματική ομάδα έχει καταγράψει 5 συμμετοχές. Αγωνίστηκε για ένα χρόνο στην Ζενές Ες με δανεισμό, ενώ την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε με τη Β’ ομάδα (28 συμμετοχές) και με την Ανδρική στον αγώνα κυπέλλου Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 2-1 τον περασμένο Ιανουάριο στο Αγρίνιο.

Είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες της χώρας μας εκτός της Εθνικής Ανδρών".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ