ΑΕΚ

Παναγιωτάρας: “Τεράστια τιμή και ευθύνη”

ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Παναγιωτάρας, χαρακτήρισε μεγάλη τιμή και ευθύνη το γεγονός ότι καθοδήγησε την Ένωση, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον Στέλιο Μανωλά.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε (1-0) από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με τον Νίκο Παναγιωτάρα να παραδέχεται ότι δεν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά να μην παραγνωρίζει το γεγονός ότι η Ένωση κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και να ευχαριστεί τον Στέλιο Μανωλά.

“Σήμερα θέλαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ, αλλά και σε παιδιά της Κ20. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Κανένας όμως δεν μπορεί να παραγνωρίσει την προσπάθειά μας. Η ομάδα κατέκτησε έναν τίτλο.

Από τη μεριά μου, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση. Ήταν τεράστια τιμή και ευθύνη αυτή που είχα αναλάβει. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον Στέλιο Μανωλά, γιατί αν δεν ήταν αυτός δεν θα ήμουν εγώ εδώ. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά τους παίκτες, γιατί μαζί τα καταφέραμε φέτος. Συγχαρητήρια και στους παίκτες του Πανιωνίου για όσα πέτυχαν και καλό καλοκαίρι”, υποστήριξε ο Νίκος Παναγιωτάρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ