ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παναχαϊκή - Παναιτωλικός 1-2: Στους "16" με δυσκολία η ομάδα του Αγρινίου

Οι παίκτες του Παναιτωλικού πανηγυρίζουν το γκολ του Καρέλη επί της Παναχαϊκής | 27 Οκτωβρίου 2021
Οι παίκτες του Παναιτωλικού πανηγυρίζουν το γκολ του Καρέλη επί της Παναχαϊκής | 27 Οκτωβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο Παναιτωλικός αν και δύσκολα επικράτησε της Παναχαϊκής με 2-1 με σκόρερ τους Καρέλη και Βέργο και πήρε την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναιτωλικός ήταν η τελευταία ομάδα από τη δεύτερη μέρα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας που πήρε την πρόκριση για τους 16, αν και δύσκολα, καθώς επικράτησε της Παναχαϊκής με 2-1 με σκόρερ τους Καρέλη και Βέργο.

Η ομάδα του Αγρινίου βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 1-0 με ένα εξαιρετικό γκολ του Καρέλη. Ο Φρεντ έκανε την κάθετη πάσα προν επιθετικό του Παναιτωλικού ο οποίος τσίμπησε τη μπάλα με το αριστερό προ του Αθανασόπουλου και με πλασέ σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Παναχαϊκή βρήκε γκολ με την έναρξη του δευτέρου μέρους με τον 19χρονο Παπαχρονόπουλο ο οποίος με πλασέ από κοντά έκανε το 1-1 αλλά εν συνεχεία στάθηκε άτυχος καθώς χτύπησε στο αριστερό δοκάρι με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή.

Ο Αναστασίου έριξε στο ματς αρχικά τον Λούι και εν συνχεία τον Βέργο και ο επιθετικός της ομάδας του Αγρινίου με υπέροχη ενέργεια στο 74' πέρασε δύο παίκτες και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αθανασόπουλος, Μπελεζάκης, Στασινόπουλος (80' Στασινόπουλος), Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Τεγούσης, Παπαχρονόπουλος (50' Κωνσταντακόπουλος), Καρακλάγιτς, Αλεξόπουλος, Χαντί (79' Κυβελίδης), Στεργίδης (74' Μπουρλάκης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ροντρίγκεζ, Στ. Μπελεβώνης(70' Βέργος), Μπακαδήμας (59' Βργκοτς, 69' Μαλής), Τσιγγαράς, Καρέλης (90' Χρ. Μπελεβώνης), Αποστολάκης (59' Λούι), Μόρσεϊ, Φλόρες, Κορνέλιους, Αντούνες, Ντουάρτε.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ