STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναχαϊκή - Ατρόμητος 1-2: Φιλική επικράτηση στο ντεμπούτο του Κιάρτανσον

Φάση από το φιλικό της Παναχαϊκής με τον Ατρόμητο | 10 Αυγούστου 2022
Φάση από το φιλικό της Παναχαϊκής με τον Ατρόμητο | 10 Αυγούστου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Ατρόμητος νίκησε σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Τετάρτη (10/8) το απόγευμα στην Πάτρα την Παναχαϊκή με 2-1 με τον Κόουλμαν να δίνει χρόνο συμμετοχής στον Κιάρτανσον.

Με νίκη επί της Παναχαϊκής, 2-1, στο γήπεδο της Αγυιάς, συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης της Super League o Ατρόμητος. Το φιλικό διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (10/8) στην Πάτρα και ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Κρις Κόουλμαν να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Κιάρτανσον.

Το αυτογκόλ του Στεργίδη στο 33' μετά από λάθος γύρισμα στον τερματοφύλακα Κολοβούρη επέτρεψε στην ομάδα του Περιστερίου να προηγηθεί.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 61' με σουτ του Λιποράσε μέσα από την περιοχή. Μετά από έξι λεπτά, στο 67'. ο Ατρόμητος βρήκε ξανά δίχτυα με τον Κωτσόπουλο για το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ της φιλικής αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης (46' Θεοδωράκης), Στεργίδης (46' Τοπάλ), Λιποράσε, Λαρέα (75' Σμίλτος), Τσακμάκης, Τσιάρας (46' Λινάρδος), Χαντί, Μπουρλάκης (55' Κωνσταντακόπουλος), Τριμμάτης (46' Ν. Καρακλάιτς), Κέρι (83' Παπαχρονόπουλος), Αλεξόπουλος (75' Ζυγκερίδης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κ. Κόουλμαν): Μάριτς, Μουντές, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Έρλινγκμαρκ, Πομώνης, Μουνίθ, Ροτάριου,Τζοβάρας, Κιάρτανσον.

Αγωνίστηκαν και οι Σάλτας, Τζαβίδας, Αθανασίου, Κωτσόπουλος, Οικονομίδης, Νταλαμήτρας, Σταματούλας, Δήμος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ