ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παναχαϊκή - Αιγάλεω: Ένταση και διακοπή μετά το γκολ των γηπεδούχων

Ο προπονητής του Αιγάλεω Απόστολος Χαραλαμπίδης στο ματς με την Παναχαϊκή |6 Οκτωβρίου 2021
Ο προπονητής του Αιγάλεω Απόστολος Χαραλαμπίδης στο ματς με την Παναχαϊκή |6 Οκτωβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Προσωρινή διακοπή στην αναμέτρηση Παναχαϊκή - Αιγάλεω για τη Δ' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς μετά το 1-0 των γηπεδούχων ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Απόστολος Χαραλαμπίδης βρέθηκε στο έδαφος μετά από κροτίδα που έπεσε στον πάγκο, υπήρξε σύρραξη των παικτών των δύο ομάδων και ο διαιτητής αποφάσισε τη διακοπή του.

Προσωρινή διακοπή στην αναμέτρηση Παναχαϊκή - Αιγάλεω για τη Δ' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος υπήρξε στο 74' της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 74' με τον Κυβελίδη και στους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων για το 1-0 ο προπονητής των φιλοξενούμενων, κ. Χαραλαμπίδης βρέθηκε στο έδαφος καθώς έπεσαν κάποιες κροτίδες στον πάγκο της ομάδας του Αιγάλεω.

Αμέσως υπήρξε σύρραξη μπροστά από τον πάγκο των φιλοξενούμενων με τους παίκτες των γηπεδούχων και επικράτησε ένταση για λίγη ώρα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Η ένταση αυτή έφερε την προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης καθώς μετά από πέντε λεπτά, ο άρχων του αγώνα κ. Δραγάτης από την ανατολική Αττική και οι βοηθοί του πήραν το δρόμο προς τα αποδυτήρια ενώ τους ακολούθησαν και οι παίκτες του Αιγάλεω.

Η διακοπή κράτησε 25 λεπτά, πριν οι δύο ομάδες επανέλθουν στον αγωνιστικό χώρο για να αγωνιστούν για τα "16" λεπτά που έμεναν ενώ ο προπονητής του Αιγάλεω έμεινε στα αποδυτήρια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ