ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Τιμή που δεν περίμενα, πρέπει να βελτιωθούμε"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Πάμπλο Γκαρσία στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, μετά την νίκη της ομάδας του κόντρα στον Παναιτωλικό τόνισε ότι ο Δικέφαλος χρειάζεται βελτίωση, ενώ η κούραση δεν είναι δικαιολογία.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού εκτός έδρας για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο νέος προπονητής του Δικεφάλου, Πάμπλο Γκαρσία, δήλωσε ότι είναι τιμή για εκείνον να βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται δουλειά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Nova:

Για το ματς: "Σίγουρα ήταν μια τιμή που δεν περίμενα. Δεν είχα πολλές μέρες για να δουλέψουμε αλλά ήταν καλό. Έχουμε καλούς παίκτες, καλή ομάδα και θέλει να δουλέψουμε κάθε μέρα αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ είπε: "Είναι πολλά σίγουρα. Οι παίκτες είχαν το ματς στο Europa, είχαν ταξίδι, ο αντίπαλος είχε καινούριο προπονητή. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι και ήταν λίγο κουραστικό αλλά δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να βελτιωθούμε, θέλουμε ρυθμό, πρέσινγκ".

Για το τι του άρεσε περισσότερο: "Μου άρεσε το πρέσινγκ κάποιες στιγμές, να βρούμε τις θέσεις μας. Θέλει δουλειά. Να αλλάξουμε λίγο το σύστημα. Οι παίκτες είναι έξυπνοι καταλαβαίνουν γρήγορα, θέλουν να κάνουν το καλύτερο. Πρέπει να βελτιωθούμε. Όταν κερδίζεις μπορείς να δουλεύεις με ηρεμία αλλά δεν σημαίνει ότι είμαστε τέλεια. Θέλει δουλειά".

Ενώ για τους στόχους του είπε: "Στόχος μπορώ να λέω πολλά αλλά δεν μου αρέσει αυτό γιατί είναι εύκολα, Θέλω να πάω παιχνίδι με παιχνίδι, δεν θέλω να λέω παραπάνω. Να βλέπετε στο γήπεδο τι κάνουμε. Με τα λόγια είναι εύκολα".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ