ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παλμέιρας: Παίκτης του Αμπέλ Φερέιρα ο Ντιέγκο Κόστα

Atletico Madrid's Diego Costa kicks the ball during the Champions League quarterfinal match between RB Leipzig and Atletico Madrid at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Thursday, Aug. 13, 2020. (Lluis Gene/Pool Photo via AP)
Atletico Madrid's Diego Costa kicks the ball during the Champions League quarterfinal match between RB Leipzig and Atletico Madrid at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Thursday, Aug. 13, 2020. () 2020 LLUIS GENE/POOL PHOTO VIA AP

Λεπτομέρειες απομένουν για την μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα στην Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα με τον 32χρονο επιθετικό να υπογράφει διετές συμβόλαιο.

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα στοχεύει στη δημιουργία ενός ρόστερ ικανού να διατηρήσει τα σκήπτρα στο Copa Libertadores και βρίσκεται κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή.

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους οι πράσινοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Ντιέγκο Κόστα. Ο 32χρονος επιθετικός δεν είχε το χρόνο που ήθελε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και για αυτό έμεινε ελεύθερος.

Έτσι, βρίσκεται σε αναζήτηση μιας νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Η Παλμέιρας του προσφέρει διετές συμβόλαιο και οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε τελικό στάδιο.

Σύμμαχος της βραζιλιάνικης ομάδας είναι και η επιθυμία του παίκτη να φορέσει τη φανέλα της. Ο Ντιέγκο Κόστα δεν έχει κρύψει την αγάπη του στην Παλμέιρας η οποία ήταν η ομάδα που υποστήριζε όταν ήταν μικρός.

Οι επαφές των δύο πλευρών αναμένεται να ολοκληρωθούν άμεσα και η Παλμέιρας να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή.

Photo credits: 2020 Lluis Gene/Pool Photo via AP

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ