ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Παλμέιρας - Αλ Αχλί 2-0: Άνετη πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων

Οι παίκτες της Παλμέιρας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Αλ Αχλί για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων 2021 στο "Αλ Ναχιάν", Αμπού Ντάμπι | Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες της Παλμέιρας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Αλ Αχλί για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων 2021 στο "Αλ Ναχιάν", Αμπού Ντάμπι | Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 HASSAN AMMAR/ASSOCIATED PRESS

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα έγινε η πρώτη ομάδα του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ύστερα απ' τη νίκη της με 2-0 επί της Αλ Αχλί.

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα είναι η πρώτη ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας κόσμου για το 2021. Οι Βραζιλιάνοι επικράτησαν με 2-0 της Αλ Αχλί και προκρίθηκαν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Τα γκολ των Ραφαέλ Βέιγκα στο 39' και Ντουντού δέκα λεπτά αργότερα ήταν αρκετά για τη "βερντάο", η οποία κατά τα άλλα είχε έναν ισορροπημένο αγώνα κόντρα στους πρωταθλητές Αφρικής. Μάλιστα, οι Αιγύπτιοι του Πίτσο Μοσιμάνε (ο πρώην παίκτης του Ιωνικού και εδώ και χρόνια κορυφαίος Αφρικανός τεχνικός) είχαν και δοκάρι, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να βρουν κάποιο γκολ και στο 81' έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αϊμάν Ασράφ.

Στον τελικό του Αμπού Ντάμπι, η Παλμέιρας περιμένει το νικητή του δεύτερου ημιτελικού, μεταξύ της πρωταθλήτριας Ασίας, Αλ Χιλάλ, και της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Τσέλσι (18:30, live από το SPORT24).

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ