ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παλάσιος: "Θα κυνηγήσουμε την πρόκριση στο Champions League"

Ο Παλάσιος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ
Ο Παλάσιος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ EUROKINISSI SPORTS

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος εξήγησε ότι στόχος του Παναθηναϊκού είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League, μιλώντας πριν από τον πρώτο αγώνα με τη Μαρσέιγ.

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ στη Λεωφόρο για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Αργεντινός εξτρέμ υποστήριξε ότι οι "πράσινοι" έχουν ελπίδες απέναντι στη γαλλική ομάδα και σχολίασε και τη δολοφονία του φίλου της ΑΕΚ σε επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

  • Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που φαντάζει το ακλόνητο φαβορί. Πόσο πιστεύετε στην πρόκριση;

"Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η Μαρσέιγ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Έχουμε δει VIDEO από τα παιχνίδια της. Θα κοιτάξουμε τι θα μας ζητήσει ο προπονητής για να παλέψουμε για τη νίκη".

  • Θα παίξετε με λιγότερο άγχος από τη στιγμή που έχετε εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή παρουσία σας; Θα σας βοηθήσει αυτό να αγωνιστείτε χωρίς άγχος κόντρα στη Μαρσέιγ και να πάρετε μια μεγάλη πρόκριση;

"Νομίζω πως έχουμε μια ικανή ομάδα που μπορεί να παίξει κόντρα στον οποιονδήποτε. Θα κυνηγήσουμε την πρόκριση στο Champions League για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στους ομίλους".

  • Ένα σχόλιο για όσα έγιναν τα ξημερώματα με τον χαμό του οπαδού της ΑΕΚ;

"Δυστυχώς είναι θλιβέρο και απογοητευτικό αυτό που συνέβη. Δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο. Θέλω να δώσω κουράγιο στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου και στην οικογένεια της ΑΕΚ".

  • Τι γνωρίζετε για τον αντίπαλό σας και ποιοι είναι οι παίκτες που πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή;

"Είδαμε διάφορα VIDEO, ο αντίπαλος έχει πολλούς καλούς παίκτες αλλά δεν πρέπει να ξεχνάνε πως θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό και σκοπεύουμε να κάνουμε δύσκολα τα πράγματα για αυτούς".

  • Είναι ένα μικρό γήπεδο με αρκετά ένθερμους φιλάθλους. Τι περιμένετε απ' αυτούς αύριο το βράδυ;

"Οι φίλαθλοι μας ποτέ δεν μας άφησαν και είναι πάντα δίπλα μας. Όταν είναι γεμάτο το γήπεδό μας βοηθούν αρκετά και θα κοιτάξουμε να τους δώσουμε μεγάλη χαρά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ