ΑΕΚ

Παλαίμαχοι της ΑΕΚ στον Μελισσανίδη: "Ήσουν προστάτης και πατρική φιγούρα, πήρες την ομάδα μεγάλη και την έκανες ακόμα μεγαλύτερη"

Παλαίμαχοι της ΑΕΚ στον Μελισσανίδη: "Ήσουν προστάτης και πατρική φιγούρα, πήρες την ομάδα μεγάλη και την έκανες ακόμα μεγαλύτερη"
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης INTIME SPORTS

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον οποίο ευχαρίστησε για την τεράστια προσφορά του στην Ένωση και καλωσόρισε τον νέο ιδιοκτήτη της Ένωσης, Μάριο Ηλιόπουλο.

Από τη Δευτέρα (10/6), η ΑΕΚ άλλαξε εποχή, γύρισε σελίδα και πέρασε σε άλλα χέρια, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να παραδίδει τα ηνία στον Μάριο Ηλιόπουλο.

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της Ένωσης αποχαιρέτησε τον Μελισσανίδη, τον οποίο και ευχαρίστησε για τη σπουδαία προσφορά του στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

"Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον απερχόμενο διοικητικό ηγέτη της αγαπημένης μας ομάδας Δημήτρη Μελισσανίδη και να ευχηθεί στον νέο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάριο Ηλιόπουλο να επιτύχει στο έργο του και να γράψει και αυτός με χρυσά γράμματα το όνομά του στο βιβλίο της ιστορίας του συλλόγου μας.

Δημήτρη Μελισσανίδη, αφήνεις πίσω σου τεράστια παρακαταθήκη. Όλα όσα πέτυχε η ΑΕΚ στην πρώτη θητεία σου πριν τρεις δεκαετίες αλλά και σε αυτά τα τελευταία 11 χρόνια που είχες την αγαπημένη μας ομάδα στα χέρια σου, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Δεν είναι μόνο οι τίτλοι και η αγωνιστική υπερηφάνεια που πρόσφερες στην ΑΕΚ. Είναι πάνω απ' όλα η επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάτι που μόνο εσύ θα μπορούσες να πετύχεις απέναντι σε όλους και σε όλα.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ και ειδικά εμείς που φορέσαμε τα τιμημένα χρώματά της, σε ευχαριστούμε και σε ευγνωμονούμε. Σε όλα αυτά τα χρόνια ήσουν προστάτης και πατρική φιγούρα. Πήρες την ΑΕΚ μεγάλη και την έκανες ακόμα μεγαλύτερη.

Δεν σου λέμε αντίο, γιατί ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να φύγεις και ότι θα είσαι πάντα κοντά μας και ανάμεσά μας, να αγωνιάς για την ΑΕΚ και να την καμαρώνεις να μεγαλουργεί μέσα στο παλάτι πού εσύ της χάρισες.

Μάριε Ηλιόπουλε, έχεις μπροστά σου έργο δύσκολο και ιερό. Έχεις να δώσεις μάχες για τα συμφέροντα της ομάδας μας. Σε στηρίζουμε, σε εμπιστευόμαστε και συντασσόμαστε δίπλα σου, στρατιώτες του μεγαλείου της ΑΕΚ!".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΑΡΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ