ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίρνει Μολέντο ο Παναθηναϊκός

Παίρνει Μολέντο ο Παναθηναϊκός

Σε προχωρημένες επαφές με τον Ροντρίγκο Μολέντο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με τον 28χρονο αμυντικό της Ιντερνασονιάλ να είναι πολύ κοντά στο τριφύλλι όπως μεταφέρουν δημοσιεύματα από τη χώρα του καφέ. Τι λένε στο τριφύλλι. (VIDEO)

Ο στόπερ για τον Παναθηναϊκό βρέθηκε και δεν είναι από την Ιταλία. Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν οι Βραζιλιάνοι το τριφύλλι είναι σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του 28χρονου αμυντικού από την Ιντερνασιονάλ Ροντρίγκο Μολέντο.

O 28χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να είναι τελικά ο ποδοσφαιριστής που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Σέρχιο Σάντσεθ. Οι πληροφορίες από την Βραζιλία που συνέλεξε το Sport24.gr αναφέρουν ότι ήδη έχει βρεθεί η χρυσή τομή και στο οικονομικό σε ότι έχει να κάνει με τον έμπειρο αμυντικό ενώ υπάρχει και μια ακόμη λεπτομέρεια που κάνει το ντιλ να είναι ακόμα πιο προχωρημένο και αυτό είναι ότι ο Μολέντο εκπροσωπείται από τον ίδιο μάνατζερ που εκπροσωπεί και τον Μαμούτε, τον Ζόρζε Μασάντο, ο οποίος επιβεβαιώνει τη σχετική είδηση στους Βραζιλιάνους.

Ο Μολέντο έφυγε πρώτη φορά από την Λατινική Αμερική το 2009, όταν και μετακόμισε από την Ροντονόπολις στην Όντρα Βότζισλαβ, στην οποία όμως έμεινε μόλις για 6 μήνες. Λίγους μήνες μετά την επιστροφή του στην Βραζιλία, αποκτήθηκε από την δεύτερη ομάδα της Ιντερνασιονάλ και τον Ιανουάριο του 2011 προβιβάστηκε στους μεγάλους.

Τον Ιούλιο του 2013 όμως ήρθε η δεύτερη ευκαιρία στην Ευρώπη, αυτή την φορά για χάρη της Μέταλιστ, με τους Ουκρανούς να πληρώνουν περίπου 5 εκατομμύρια για να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο. Έμεινε 1,5 χρόνο. Μάλιστα το καλοκαίρι του 2013 είχε αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια της Μέταλιστ εναντίον του ΠΑΟΚ και είχε αφήσει καλές εντυπώσεις με το δυναμικό του παιχνίδι. Τον Φεβρουάριο επέστρεψε πάλι στην Ιντερνασιονάλ αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε εκτός δράσης μέχρι τον Νοέμβριο.

Ο Μολέντο έχει κληθεί στο παρελθόν και στην Εθνική Βραζιλίας, ήταν το 2013 όταν ο Λουίς Σκολάρι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για ένα φιλικό εναντίον της Χιλής.

Το who is who του Ροντρίγκο Μολέντο:

Πλήρες όνομα: Ροντρίγκο Μοντέστο ντα Σίλβα Μολέντο
Ημερομηνία γέννησης: 27 Οκτωβρίου 1987 (28 ετών)
Μέρος γέννησης: Ρίο ντε Ζανέιρο, Βραζιλία
Θέση: Σέντερ-μπακ
Ύψος: 1.88
Προηγούμενες ομάδες:
Ουνιάο ντε Ροντονόπολις (2009-2010, δόθηκε δανικός στην Όντρα Βόντισλαβ μέσα στη σεζόν),

Ιντερνασιονάλ (2010-2013).

Μέταλιστ Χάρκιβ (2013-2015)

Ιντερνασιονάλ (2015).

Τι έλεγαν από τον Παναθηναϊκό

Από τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωναν πως ο Μολέντο είναι ένας από τους παίκτες που όχι απλά έχουν προταθεί στο τριφύλλι αλλά από τους ποδοσφαιριστές που είναι ψηλά στην πράσινη λίστα αλλά τον οποίο ούτε έχει πάρει, ούτε παίρνουν ακόμα οι πράσινοι.

Αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι μια από τις δυο-τρεις λύσεις στις οποίες έχουν κατασταλάξει στον Παναθηναϊκό πριν πάρουν την τελική τους απόφαση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ