ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίρνει Κάστρο, θέλει Ντουγκλάο και Κοέν

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να φουλάρει στις μεταγραφές αποκτώντας μέχρι και τρεις παίκτες. Ποια είναι τα δεδομένα και τι παίζει με Κάστρο, Ντουγκλάο και Κοέν.

Καυτός αναμένεται ο Αύγουστος για τον Παναθηναϊκό καθώς εκτός από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις (ματς με Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Γιουρόπα Λιγκ) οι “πράσινοι” έχουν ρίξει το βάρος τους στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Βέβαια πολλά θα κριθούν από τις πωλήσεις που αναμένεται να γίνουν και αναφερόμαστε στον Μπουμσόνγκ και τον Σιμάο, οι οποίοι βρίσκονται στις λίστες ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο Ντουγκλάο της Καβάλας είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει και αρέσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να “θωρακίσουν” την άμυνά τους, όμως η υπόθεση θα προχωρήσει εφόσον “κλείσει” στην Βόλφσμπουργκ ο Μπουμσόνγκ. Προς το παρόν ο Βραζιλιάνος περιμένει στο ακουστικό του.

Όσο για τον Σιμάο, σε περίπτωση που φτάσει πρόταση που θα ικανοποιήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, τότε ο Μοζαμβικανός θα αποχωρήσει και θα ανοίξει η πόρτα για τον Ταμίρ Κοέν. Ο 27χρονος με εικόνες από την Πρέμιερ Λιγκ είναι μια καλή και έμπειρη περίπτωση και στο “τριφύλλι” την έχουν πάντα στην υπόψιν τους.

Σ’ ότι αφορά στον Κάστρο, τα πράγματα είναι γνωστά και ευχάριστα. Ο εκλεκτός του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την μεσαία γραμμή έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και η απόκτησή του είναι πλέον θέμα χρόνου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 23χρονος άσος της Πόρτο είναι διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας και φαίνεται πως ο Φερέιρα θα έχει την δυνατότητα να δουλέψει μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ