ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στη Λοριάν με 3 εκατ. ευρώ ο Κατσέρης, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Στη Λοριάν με 3 εκατ. ευρώ ο Κατσέρης, σύμφωνα με τον Ρομάνο
Ο Πάνος Κατσέρης σε συνέντευξή του με την Κατάντζαρο PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο Πάνος Κατσέρης μετακομίζει στη Γαλλία για λογαριασμό της Λοριάν, με τον σύλλογο της Ligue 1 να αγοράζει τον Έλληνα μπακ-χαφ από την ιταλική Καταντζάρο για το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Παίκτης της Λοριάν θα πρέπει να θεωρείται ο Πάνος Κατσέρης, καθώς η Καταντζάρο συμφώνησε με τη γαλλική ομάδα για να μετακομίσει άμεσα ο αριστερός μπακ-χαφ έναντι του ποσού των 3.000.000 ευρώ.

Ο Κατσέρης βρίσκεται ήδη στον δρόμο για τη Γαλλία, όπου σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναμένεται να ανακοινωθεί την Τρίτη (23/1) από τον σύλλογο της Ligue 1, ο οποίος μετά από 18 αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 12 πόντους.

Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Πάβια, Νοσερίνα, Καβέζε, Αρντέα και Καταντζάρο, με την οποία μετράει 15 συμμετοχές και 1001 λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Serie B.

Τα τελευταία 24ωρα το όνομα του πολυθεσίτη παίκτη, αν και αριστερός μπακ-χαφ στα 15 παιχνίδια του φέτος στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία της Ιταλίας έχει αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, γράφτηκε για την αγγλική Μπόρνμουθ, με τη μεγαλή μεταγραφή στην Premier League να μην έρχεται εν τέλει.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΙΤΑΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ