ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Τα ζευγάρια των μπαράζ και στο βάθος τελικός Ιταλία - Πορτογαλία για μία θέση στο Κατάρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Πορτογαλίας κόντρα στο Λουξεμβούργο | 12 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Πορτογαλίας κόντρα στο Λουξεμβούργο | 12 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 JOAO MATOS/AP IMAGES

Ολοκληρώθηκε στην Ζυρίχη η κλήρωση για τους αγώνες μπαράζ, από τους οποίους θα προκύψουν τα τρία τελευταία ευρωπαϊκά εισιτήρια για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με το ντέρμπι Ιταλία - Πορτογαλία να βγαίνει στον ορίζοντα.

Ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι είναι πολύ πιθανό να έχουμε στα τέλη Μαρτίου με φόντο την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ καθώς από την κλήρωση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (26/11) στην Ζυρίχη, δημιουργήθηκε ένα μονοπάτι με τη συμμετοχή των δύο τελευταίων πρωταθλητριών Ευρώπης.

Η Ιταλία του Ρομπέρτο Μαντσίνι θα έχει εύκολο θεωρητικά έργο στον ημτελικό με την Βόρεια Μακεδονία ενώ και η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος έχει το ρόλο του φαβορί απέναντι στην Τουρκία (αμφότερες θα έχουν το αβαντάζ της έδρας) ενώ σε περιπτωση που προκριθούν θα αναμετρηθούν σε νοκ-άουτ παιχνίδι με γηπεδούχο την νικήτρια του Πορτογαλία - Τουρκία (κατόπιν κλήρωσης), με έπαθλο ένα εισιτήριο για την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη σε εθνικό επίπεδο.

Όσον αφορά στα άλλα δύο εισιτήρια, αυτά θα βγουν μέσα από δύο ακόμα μονοπάτια που έχουν δημιουργηθεί. Στο πρώτο θα συγκρουστούν Σκωτία - Ουκρανία και Ουαλία - Αυστρία (στις έδρες των πρώτων), με τον τελικό αυτού του μίνι Final-4 να διεξάγεται στην έδρα της νικήτριας του ζευγαριού Ουαλία - Αυστρία.

Στο δεύτερο, έχουμε τα ζευγάρια Ρωσία - Πολωνία και Σουηδία - Τσεχία, με τη νικήτρια από το πρώτο ζευγάρι να είναι γηπεδούχος στον "τελικό" απέναντι στην ομάδα που θα επιβιώσει από το δεύτερο ζευγάρι.

Σημειώνεται πως οι έξι συνολικά ημιτελικοί των play offs θα λάβουν χώρα στις 24 Μαρτίου του 2022 ενώ οι τρεις τελικοί των play offs που θα προκύψουν από τα ισάριθμα μονοπάτια που θα έχουν δημιουργηθεί, θα διεξαχθούν στις 29 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά τα έξι ζευγάρια που έβγαλε αρχικά κληρωτίδα:

Σκωτία - Ουκρανία
Ουαλία - Αυστρία
Ρωσία - Πολωνία
Σουηδία - Τσεχία
Ιταλία - Βόρεια Μακεδονία
Πορτογαλία - Τουρκία

Τα μονοπάτια για τα 3 τελευταία εισιτήρια του Μουντιάλ:

Μονοπάτι 1

Σκωτία - Ουκρανία vs Ουαλία - Αυστρία

Μονοπάτι 2

Ρωσία - Πολωνία vs Ελβετία - Τσεχία

Μονοπάτι 3

Ιταλία - Βόρεια Μακεδονία vs Πορτογαλία - Τουρκία

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΡΩΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΩΤΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΕΧΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ