ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η Φλουμινένσε πέρασε το εμπόδιο της Αλ Αχλί και πήγε τελικό, κέρδισε πέναλτι ο Μαρσέλο

Fluminense's Marcelo gestures after failing to score during the Soccer Club World Cup semifinal soccer match between Fluminense FC and Al Ahly FC at King Abdullah Sports City Stadium in Jeddah, Saudi Arabia, Monday, Dec. 18, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Fluminense's Marcelo gestures after failing to score during the Soccer Club World Cup semifinal soccer match between Fluminense FC and Al Ahly FC at King Abdullah Sports City Stadium in Jeddah, Saudi Arabia, Monday, Dec. 18, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Φλουμινένσε επικράτησε 2-0 της Αλ Αχλί και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου περιμένει μία εκ των Μάντσεστερ Σίτι και Ουράβα. Ο Μαρσέλο κέρδισε το πέναλτι για το 1-0.

Η Φλουμινένσε θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρώτο της τρόπαιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Η παρέα του Μαρσέλο επικράτησε 2-0 της Αλ Αχλί και πήρε το "εισιτήριο" για τον τελικό.

Εκεί περιμένει μία εκ των Ουράβα ή Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την Τρίτη (19/12) στο King Abdullah Sports City.

Όλα τα γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στο δεύτερο μέρος. Ο Τζον Αρίας άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα στο 71', με τον Μαρσέλο να παίρνει το πέναλτι, έπειτα από εκπληκτικό ντρίμπλα. Ο Τζόνι Κένεντι "κλείδωσε" την πρόκριση για τη Φλουμινένσε στο 90'.

Τα αποτελέσματα του δευτέρου γύρου

  • Λεόν - Ουράβα 0-1
  • Αλ Αχλί - Αλ Ιτιχάντ 3-1

Το πρόγραμμα των ημιτελικών

  • Φλουμινένσε - Αλ Αχλί 2-0
  • (19/12) Ουράβα - Μάντσεστερ Σίτι - King Abdullah Sports City

Αγώνας τρίτης θέσης

  • (22/12, 17:30 τοπική ώρα) - Prince Abdulahh Al-Faisal

Τελικός

  • (23/12, 21:00 τοπική ώρα) - King Abdullah Sports City
TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ