ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Σάλος με τον προπονητή της Ισπανίας που έπιασε το στήθος μιας γυναίκας στη διάρκεια των πανηγυρισμών του τελικού

Ο προπονητής της Ισπανίας έπιασε το στήθος μιας γυναίκας στη διάρκεια των πανηγυρισμών στο γκολ του τελικού
Ο προπονητής της Ισπανίας έπιασε το στήθος μιας γυναίκας στη διάρκεια των πανηγυρισμών στο γκολ του τελικού PRINT SCREEN

Σάλος έχει προκληθεί με τα πλάνα που δείχνουν τον προπονητή της Ισπανίας, Χόρχε Βίλντα, να πιάνει το στήθος μίας γυναίκας -μέλος του προσωπικού της ομάδας- στη διάρκεια των πανηγυρισμών του γκολ της Καρμόνα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σάλος έχει προκληθεί με το video, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, στο οποίο φαίνεται ο προπονητής της εθνικής ομάδας γυναικών της Ισπανίας να πιάνει το στήθος μιας γυναίκας -μέλος του προσωπικού της ομάδας- στη διάρκεια του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών κόντρα στην Αγγλία.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά το νικητήριο γκολ του αγώνα της Καρμόνα στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης. Στα πλάνα της μετάδοσης δεν φαίνεται κάτι, ωστόσο, σε video που έχει κυκλοφορήσει φαίνεται ο Ισπανός τεχνικός να κρατά τον δεξί ώμο της γυναίκας και στη συνέχεια να αγγίζει το στήθος της.

Τα σχόλια κάτω από το video πέφτουν βροχή όπως είναι λογικό, "καταδικάζοντας" τον προπονητή της "ρόχα". Σάλος έχει προκληθεί και με αυτό το γεγονός πέρα από το φιλί του Ρουμπιάλες στο στόμα της Ερμόσο.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ