ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών: Το μήνυμα της Καρμόνα για τον θάνατο του πατέρα της αμέσως μετά τον τελικό

Spain's Olga Carmona celebrates after scoring the opening goal during the final of Women's World Cup soccer between Spain and England at Stadium Australia in Sydney, Australia, Sunday, Aug. 20, 2023. (AP Photo/Rick Rycroft)
Spain's Olga Carmona celebrates after scoring the opening goal during the final of Women's World Cup soccer between Spain and England at Stadium Australia in Sydney, Australia, Sunday, Aug. 20, 2023. (AP Photo/Rick Rycroft) © 2023 RICK RYCROFT/ AP IMAGES

Η ανάρτηση της Όλγκα Καρμόνα μετά την είδηση του θανάτου του πατέρα της: "Ξέρω ότι μου έδωσες τη δύναμη να πετύχω κάτι μοναδικό".

Η Όλγκα Καρμόνα αποτέλεσε την τραγική φιγούρα του τελικού στο Παγκοσμίο Κυπέλλο Γυναικών. Η παίκτρια που με το γκολ της χάρισε το χρυσό μετάλλιο στην Ισπανία, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης πληροφορήθηκε τον θάνατο του πατέρα της.

Η 23χρονη Ισπανίδα με το σουτ της στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στην Αγγλία έκρινε το ματς (1-0) και έγραψε ιστορία για την χώρα της.

Ωστόσο, η Καρμόνα δεν πρόλαβε να χαρεί το σημαντικότερο επίτευγμά της στην ποδοσφαιρική της καριέρα, καθώς λίγο αργότερα ο πατέρας της έφυγε από την ζωή.

"Και χωρίς να το ξέρω είχα το αστέρι μου πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Ξέρω ότι μου έδωσες τη δύναμη να πετύχω κάτι μοναδικό. Ξέρω ότι με παρακολούθησες απόψε και ότι είσαι περήφανος για μένα. Αναπαύσου εν ειρήνη, μπαμπά", ήταν τα λόγια που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο twitter.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ