ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών: Εύκολα Βραζιλία και Γερμανία, πήρε το ντέρμπι η Ιταλία στο τέλος

Η Μπόρχες πανηγυρίζει ένα από τα τρία γκολ της κόντρα στον Παναμά
Η Μπόρχες πανηγυρίζει ένα από τα τρία γκολ της κόντρα στον Παναμά 2023 AP PHOTO/JAMES ELSBY

Βραζιλία και Γερμανία είχαν εύκολο έργο κόντρα σε Παναμά και Μαρόκο αντίστοιχα ενώ η Ιταλία πήρε το ντέρμπι με την Αργεντινή με γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών συνεχίστηκε με δύο εκ των φαβορί να μπαίνουν στη μάχη και ένα σπουδαίο ντέρμπι, αυτό ανάμεσα στην Ιταλία και την Αργεντινή.

Βραζιλία και Γερμανία φιλοδώρησαν με τέσσερα και έξι γκολ αντίστοιχα Παναμά και Μαρόκο ενώ η Ιταλία με γκολ στα τελευταία λεπτά επικράτησε της Αργεντινής με 1-0.

Χατ-τρικ και ασίστ η Μπόρχες, έγραψε ιστορία η Μάρτα

Η Μπόρχες ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια για τη Βραζιλία καθώς πέτυχε χατ-τρικ στο ματς με τον Παναμά με τέρματα που σημείωσε στο 19'-29' και στο 70' ενώ είχε και την ασίστ το 3-0 από την Ζανεράτο. Η αναμέτρηση ήταν μονόπλευρη με τη "Σελεσάο" να κάνει ότι θέλει στον αγωνιστικό χώρο και να σκοράρει όποτε ήθελε ενώ η Μάρτα έγραψε ιστορία με την έβδομη συμμετοχή της σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Με την είσοδο της στον αγωνιστικό χώρο κέρδισε το καθολικό χειροκρότημα του κόσμου.

Εξάρα τα "πάντσερ"

Η Γερμανία έριξε έξι γκολ στο Μαρόκο στην πρεμιέρα της Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ποπ να σκοράρει στο 11' και στο 39' τα δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Ενώ ακολούθησαν άλλα τέσσερα στο δεύτερο μέρος. Αρχικά η Μπουλ στο 46' έκανε το 3-0 για να έρθουν εν συνεχεία δύο αυτογκόλ από τις παίκτης του Μαρόκου ενώ το τελικό 6-0 έγραψε η Σούλερ στο 90'.

"Χρυσή αλλαγή" η Τζιρέλι

Στο ντέρμπι της ημέρας η Ιταλία επικράτησε 1-0 της Αργεντινής με την Τζιρέλι να είναι η παίκτρια που άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα. Η Ιταλίδα πέρασε στο παιχνίδι στο 83' και τέσσερα λεπτά αργότερα μετά από πάσα της Μποατίν σκόραρε για την "Σκουάντρα Ατζούρα" και της έδωσε τη νίκη.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ