Πάει για καλοκαίρι του Μπουχαλάκη

Τι έγινε στην περίπτωση του Ανδρέα Μπουχαλάκη και γιατί δεν μετακόμισε στην Τούμπατη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Όπως σας είχε αναφέρει το Sport24.gr την Τετάρτη (30/1) ο ΠΑΟΚ είχε κάνει… κρούση στον νεαρό ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη, Ανδρέα Μπουχαλάκη, με στόχο να εντάξει τον Κρητικό στο δυναμικό του.
Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε, το θέμα δεν παρουσίασε καμία εξέλιξη, ωστόσο δεν θεωρείται λήξαν, μιας και οι δύο πλευρές έδωσαν “ραντεβού” για το καλοκαίρι.
Οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν από τον “Δικέφαλο” (Καμαρά, Βούκιτς, Ολίσε) “γέμισαν” το ρόστερ του ΠΑΟΚ, γι’αυτό και μία κίνηση να αποκτηθεί ο Μπουχαλάκης τη δεδομένη χρονική περίοδο, θεωρήθηκε περιττή από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Είναι κατανοητό αυτό, αν δει κανείς τι έγινε και στην περίπτωση του Απόστολου Γιάννου που παραχωρήθηκε δανεικός στον Πλατανιά Χανίων για να συνεχίσει να έχει χρόνο συμμετοχής.
Η πλευρά του ΠΑΟΚ και αυτή του Μπουχαλάκη, θα καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων το καλοκαίρι, όταν δε θα υπάρχει η πίεση του χρόνου, αλλά και η ανάγκη απόκτησης ενός έμπειρου παίκτη, όπως και έγινε, για να αλλάξει την εικόνα των “ασπρόμαυρων”. Ο Κρητικός ποδοσφαιριστής θα παρακολουθείται κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου, αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Football League.