ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Μπερδεύει τους συνομιλητές του ο κ. Κοντονής"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Μπερδεύει τους συνομιλητές του ο κ. Κοντονής"
INTIME SPORTS

Από τον Παναθηναϊκό αντέδρασαν στη δήλωση του Σταύρου Κοντονή και τόνιζαν με νόημα ότι δεν θυμάται σωστά με ποιον συζήτησε και για ποια ζητήματα.

Το πρωί της Παρασκευής (22/1), ο Σταύρος Κοντονής ισχυρίστηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ότι στη μεταξύ τους συνάντηση, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε παραδεχτεί ότι έπρεπε να κλείσει η Θύρα 13, επειδή κατέστρεφε τον Παναθηναϊκό.

Η τοποθέτηση του υφυπουργού Αθλητισμού προκάλεσε την οργή του προέδρου της ΠΑΕ, ο οποίος καθιστά σαφές ότι ουδέποτε ειπώθηκε κάτι τέτοιο. Επιπλέον, στον Παναθηναϊκό σχολίαζαν για τα λεγόμενα του κ. Κοντονή, επισημαίνοντας ότι μάλλον ο Ζακυνθινός πολιτικός μπερδεύει τις στιχομυθίες με τους συνομιλητές του.

"Ο κ. Κοντονής φαίνεται ότι τελεί σε σύγχυση. Μπερδεύει συνομιλητές και τηλεφωνικές γραμμές. Προφανώς τα περί τιμωρίας του Παναθηναϊκού τα είχε ζητήσει ο κ. Μαρινάκης. Άλλωστε ο υφυπουργός τον αποκαλεί φίλο του, πρόεδρο του Ολυμπιακού και συνομιλεί τακτικά μαζί του.

Ουδείς ξεχνά άλλωστε ότι ο κ. Κοντονής είχε επιτεθεί με ανακοίνωση του κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όταν αυτή εξέδωσε απόφαση επιβολής προστίμου στον κ. Μαρινάκη για παραβίαση των περιοριστικών όρων λόγω του κατηγορητηρίου για την εγκληματική οργάνωση" ανέφεραν στο Τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ