ΗΡΑΚΛΗΣ

ΠΑΕ Ηρακλής: "Ελπίζουμε σε πώληση εντός των ημερών"

ΠΑΕ Ηρακλής: "Ελπίζουμε σε πώληση εντός των ημερών"
Παπαθανασάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για την πώληση της ΠΑΕ έχει μπει στον Ηρακλή ο Σπύρος Παπαθανασάκης, όπως έγινε επισήμως γνωστό. Μιλούν για πραγματικό ενδιαφέρον στον Γηραιό.

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρθηκε στις τελευταίες συζητήσεις που έχουν γίνει για την πώληση της ΠΑΕ εξέδωσε ο Ηρακλής. Σε αυτή έκανε γνωστό ότι υπάρχει μια περίπτωση που είναι σοβαρή και ότι ενδεχομένως έως τη Δευτέρα (6/6) να έχουν ολοκληρωθεί αισίως οι συζητήσεις.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ: "Τις τελευταίες εβδομάδες, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ μπήκε σε συζητήσεις με αρκετούς υποψήφιους για την πώληση των μετοχών της. Μετά από πολλές συνομιλίες, διαπιστώθηκε μόνο σε μια περίπτωση πραγματικό ενδιαφέρον και ελπίζουμε να έχει αποτέλεσμα αυτή η διαδικασία μέχρι την Δευτέρα.

Ο Πρόεδρος θα συνεχίσει να εργάζεται για την πώληση της ΠΑΕ κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, έχοντας συναντήσεις με τους δικηγόρους του εκτός Θεσσαλονίκης. Στο μεταξύ, η ΠΑΕ θα συνεχίσει να φροντίζει τα καθημερινά θέματα λειτουργίας και προγραμματισμού".

Αυτό και ενώ για το βράδυ της Πέμπτης (2/6) οι οπαδοί του Ηρακλή είχαν προγραμματίσει κινητοποιήσεις κατά του Σπύρου Παπαθανασάκη. Το ραντεβού είχε δοθεί στις 20.00, στην πλατεία Αριστοτέλους.

Photo credits: Action images

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ