ΑΕΛ

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Τάτση, λύνονται τα συμβόλαια τεσσάρων παικτών"

Ο Γιάννης Τάτσης δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ για την 14η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Γιάννης Τάτσης στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Τάτσης υπέβαλε την παραίτησή του μετά την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης, την οποία δεν έκανε αποδεκτή η ΑΕΛ, ενώ αποχωρούν τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της πως ο Γιάννης Τάτσης υπέβαλε την παραίτησή του μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Αλκαζάρ με 1-0, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση. Μάλιστα, αποφασίστηκε να αποχωρήσουν τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι Πλατέλλας, Φιλίπ, Γιουνές και Τρούγιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

"H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο προπονητής μας Γιάννης Τάτσης, μετά το ατυχές για την ομάδα μας αποτέλεσμα με την τραγική εικόνα της ομάδα μας απέναντι στην ιδιαίτερα αξιόμαχη την τρέχουσα περίοδο ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, υπέβαλε την παραίτηση του.

Την παραίτηση του, δεν έκανε δεκτή ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αλέξης Κούγιας και κατόπιν συζητήσεως που είχε μαζί του σήμερα το πρωί αποφάσισαν από κοινού ο κ. Τάτσης να συνεχίσει στην θέση του προπονητή της ομάδας.

Μαζί του συνεχίζουν και όλοι οι συνεργάτες του.

Με απόφαση του κ. Κούγια και σύμφωνη γνώμη των προπονητών, ζητήθηκε να λυθούν τα συμβόλαια τους από τους ποδοσφαιριστές Πλατέλλα, Filip, Υoynes και Trujic.

Ειδικά από τους Πλατέλλα, Filip, o κ. Κούγιας ζήτησε να φέρουν ομάδες στις οποίες θα μεταγραφούν, αλλιώς θα παραμείνουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οι περιπτώσεις των Trujic, Younes είναι εντελώς διαφορετικές και λόγω καλής συμπεριφοράς τους, είναι ελεύθεροι να μεταγραφούν σε ομάδες της αρεσκείας τους λήγοντας τα συμβόλαια τους".

TAGS ΑΕΛ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ