ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Το έγκλημα που δεδομένα συντελέστηκε, δεν πρόκειται να περάσει έτσι"

Σημαιάκι του κόρνερ της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ πριν από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.
Σημαιάκι του κόρνερ της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε την επίσημη θέση της για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, έχοντας παράπονα από τη διατητή, Βασίλη Φωτιά, αλλά και τον διαιτητή VAR, Εμμανουήλ Σκουλά.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε γνωστή τη θέση της αναφορικά με όσα συνέβησαν χθες (20/09) στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, στην οποία οι Κρητικοί με τρία γκολ σε 13 λεπτά ισοφάρισαν το προβάδισμα τριών τερμάτων που είχε η Ένωση.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν παράπονα από τον ρέφερι της συνάντησης Φωτιά, για την κόκκινη που έδειξε στον Λιβάι Γκαρσία, αλλά και από τον διαιτητή VAR, Σκουλά, σχετικά με τη μη χρησιμοποίηση στο VAR της γραμμής του οφσάιντ, σε κανένα από τα γκολ των Κρητικών.

Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι ο Νέιρα ήταν εκτεθειμένος στο 1-3 και ότι έχει κάνει επιθετικό φάουλ ο Ντουρμισάι στον Βράνιες στο ξεκίνημα της φάσης. Για τον Ντουρμισάι φωνάζουν και για το τρίτο γκολ (του Βούρου), θεωρώντας ότι ήταν εκτεθειμένος και επηρέασε τη φάση.

Αναλυτικά η επίσημη θέση της ΑΕΚ για όσα συνέβησαν χθες στο Γεντί Κουλέ: "Να μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια το τι και γιατί συνέβη στον χθεσινό αγώνα με τον ΟΦΗ.

Όσοι πίστεψαν ότι βρήκαν τον μοναδικό τρόπο για να σταματήσουν την ομάδα μας, τους λέμε απλά ότι το έγκλημα, που δεδομένα συντελέστηκε, δεν πρόκειται να περάσει έτσι".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ