ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τη συνεργασία της με "Το Χαμόγελο του Παιδιού" για φιλανθρωπικό σκοπό

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το τέρμα που πέτυχαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το τέρμα που πέτυχαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης EUROKINISSI SPORTS

Εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του μη κερδοσκοπικού οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού", προκειμένου να προωθήσει το έργο τους με διάφορες δράσεις, όπως την προβολή των αγνοουμένων παιδιών, αλλά και την προώθηση της "Εθνικής Γραμμής SOS 1056".

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού", ο οποίος προσφέρει βοήθεια σε όσα παιδιά το έχουν ανάγκη.

Εκπρόσωποι των δύο πλευρών συναντήθηκαν σήμερα (28/05) στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να συζητηθούν οι δράσεις του οργανισμού, αλλά και αυτές που πρόκειται να κάνουν οι κιτρινόμαυροι για να στηρίξουν την προσπάθειά τους.

Συγκεκριμένα, για κάθε μεταγραφή που θα ανακοινώνει η Ένωση, από δίπλα θα προβάλλεται ένα βίντεο από τα παιδιά που αγνοούνται στη χώρα μας, μια παρόμοια δράση με αυτή που ξεκίνησε η Ρόμα.

Παράλληλα θα προβληθεί η "Εθνική Γραμμή SOS 1056", ενώ το επόμενο διάστημα η ΑΕΚ θα ανακοινώσει και άλλες δράσεις, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια του Οργανισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: "Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ μεταξύ των εκπροσώπων των δύο πλευρών παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο του ΔΣ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλο το σύνολο του έργου του Οργανισμού και επισημοποιήθηκε η μεταξύ τους συνεργασία.

Τονίστηκε ότι κοινός στόχος θα είναι η συνέπεια των κοινωνικών δράσεων με διάφορους τρόπους στα πολύ σοβαρά θέματα που αφορούν στα παιδιά, αλλά και η συνεχής προώθηση από την ΑΕΚ της Εθνικής Γραμμής SOS 1056.

Η πρώτη δράση, που θα ξεκινήσει άμεσα, αφορά στη συνέχιση και επέκταση της πρωτοβουλίας της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ρόμα και στη χώρα μας, όπου κάθε ανακοίνωση μετεγγραφής ποδοσφαιριστή μας στους επίσημους λογαριασμούς της ΠΑΕ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα συνοδεύεται από μία κοινωνική δράση.

Περαιτέρω πρωτοβουλίες θα ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ