ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ρουμανία: Ο Ουζουνίδης κατέκτησε το κύπελλο με την Κραϊόβα

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατέκτησε το κύπελλο Ρουμανίας, καθώς η Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα επικράτησε της Άστρα Γκιούργκιου 3-2 στην παράταση. Αυτός ήταν ο δεύτερος τίτλος στην προπονητική του καριέρα, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ το 2007.

Η Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, του Μαρίνου Ουζουνίδη κατέκτησε το κύπελλο Ρουμανίας κόντρα στην Άστρα Γκιούργκιου στην παράταση, επικρατώντας με 3-2, με το σκορ της κανονικής διάρκειας να είναι 1-1.

Αυτός ήταν ο δεύτερος τίτλος του Μαρίνου Ουζουνίδη στην προπονητική του καριέρα, μετά το πρωτάθλημα Κύπρου που κατέκτησε με τον ΑΠΟΕΛ τη σεζόν 2006/07.

Ο Εβρίτης τεχνικός τη φετινή σεζόν αρχικά ήταν στον πάγκο της Κυπριακής ομάδας (δεύτερη θητεία), όμως αποχώρησε πρόωρα από τον πάγκο της ομάδας, μετά τον αποκλεισμό της από τους ομίλους του Europa League.

Αυτό ήταν το έβδομο κύπελλο στην ιστορία του ρουμάνικου συλλόγου, ο οποίος έχει κατακτήσει και τέσσερα πρωταθλήματα.

Για την ιστορία, ο Αντρέι Ιβάν άνοιξε το σκορ για την Κραϊόβα στο 14', με την Άστρα Γκιούργκιου να ισοφαρίζει τρία λεπτά μετά, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκάμαν. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Στο 93' (στην παράταση) η Άστρα Γκιούργκιου πήρε το προβάδισμα στο σκορ, όμως η ομάδα του Ουζουνίδη ανέκτησε το προβάδισμα χάρη στα τέρματα των Νίστορ στο 100' και Σκρέτσιου στο 113' και κατέκτησε το τρόπαιο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ