ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ουζουνίδης: Επίσημα στην Αλ Φαϊσαλί

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης την στιγμή που υπογράφει στην Αλ Φαϊσαλί
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης την στιγμή που υπογράφει στην Αλ Φαϊσαλί AL FAYSALY FC

Η Αλ Φαϊσαλί από τη Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη μέχρι το τέλος της σεζόν, με το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού να ανανεώνεται αυτόματα σε περίπτωση που παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Προπονητής της Αλ Φαϊσαλί είναι με κάθε επισημότητα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SPORT24 και του Αντώνη Οικονομίδη. Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 54χρονος τεχνικός ταξίδεψε το μεσημέρι στη χώρα και υπέγραψε το συμβόλαιό του, το οποίο ανανεώνεται αυτό γι' ακόμη ένα χρόνο σε περίπτωση που η Αλ Φαϊσαλί παραμείνει στην κατηγορία. Σε οικονομικό επίπεδο, ο Έλληνας προπονητής θα λάβει πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ σε ορίζοντα 1,5 έτους.

Μετά από 21 αγωνιστικές, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας βρίσκεται στην 13η θέση με 21 βαθμούς, έναν περισσότερο από την 14η Ετιφάκ που είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Ουζουνίδης θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας τεχνικός του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας μετά τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος και βρίσκεται στον πάγκο της Αλ Φατέχ.

Η ανακοίνωση:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ