ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ουτρέχτη - Καμπούρ 3-2: Ο Δουβίκας πέτυχε δύο γκολ κι έβγαλε ασίστ στην απίθανη ανατροπή

Ο Τάσος Δουβίκας με τη φανέλα της Ουτρέχτης
Ο Τάσος Δουβίκας με τη φανέλα της Ουτρέχτης YOUTUBE/FC UTRECHT

Ο Τάσος Δουβίκας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην ανατροπή και νίκη 3-2 της Ουτρέχτης επί της Καμπούρ, με δύο γκολ και μία ασίστ.

Ο Τάσος Δουβίκας πήρε φόρα και δεν σταματάει στην Ουτρέχτη. Ο Έλληνας επιθετικός ήταν εκπληκτικός στην αναμέτρηση με την Καμπούρ και ενορχήστρωσε τη μεγάλη ανατροπή από δύο γκολ πίσω. Με δύο δικά του τέρματα και μία ασίστ έδωσε τη νίκη 3-2 στην ομάδα του και έκανε τους ξένους σκάουτ να τικάρουν το κουτάκι δίπλα από το όνομά του.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με δύο γκολ του Έρικ Σχόουτεν στα πρώτα 12 λεπτά, όμως στη συνέχεια ανέλαβε ο 22χρονος Έλληνας. Τόσο στο 33' όσο και στο 38' πήρε την ασίστ από τον Μιμούν Μαχί κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, φτάνοντας τα επτά γκολ σε 21 αγώνες της φετινής Eredivisie (έχει και τρεις ασίστ).

Στο 64ο λεπτό, ήταν αυτός που δημιούργησε το γκολ της ανατροπής, τροφοδοτώντας τον Χενκ Φέερμαν και στο 83' άφησε τη θέση του στον Μουσά Σιλά. Η Ουτρέχτη κράτησε το προβάδισμα μέχρι τέλους και ξέφυγε ακόμη περισσότερο από τη μοναδική ομάδα που δείχνει ότι μπορεί να τη βγάλει εκτός πλέι οφ Ευρώπης.

Η Άλκμααρ έκανε τη νίκη της αγωνιστικής, αφού επιβλήθηκε 2-1 της Αϊντχόφεν μέσα στο "Φίλιπς Στάντιον", με τους Παντελή Χατζηδιάκο και Βαγγέλη Παυλίδη στο αρχικό σχήμα (ο διεθνής επιθετικός αντικαταστάθηκε στο 67'). Με τον Κώστα Λάμπρου κάτω από τα καρέ, η ουραγός Τσβόλε απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Ναϊμέχεν. Ο Δημήτρης Σιόβας έκανε το ντεμπούτο του και μάλιστα ως βασικός για τη Φορτούνα Σίταρντ, στη νίκη 2-0 επί της Χέρενφεν. Ο Ανδρέας Σάμαρης αγωνίστηκε επίσης 90λεπτο για τους νικητές. Ο Δημήτρης Λημνιός αγωνίστηκε για 77 λεπτά στη νίκη της Τβέντε με 3-0 επί της Φιτέσε.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ