ΜΙΛΑΝ

Ουντινέζε - Μίλαν: Ο Ιμπραχίμοβιτς έγινε ο γηραιότερος αρχηγός στην ιστορία των ροσονέρι

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς της Μίλαν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Σαλερνιτάνα για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς της Μίλαν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Σαλερνιτάνα για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 © 2023/LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς φόρεσε φανέλα βασικού έπειτα από 419 ημέρες και μαζί και το περιβραχιόνιο της Μίλαν, με συνέπεια να γίνει ο γηραιότερος αρχηγός της ιστορίας της.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έγραψε ιστορία σε ηλικία 41 ετών και 166 ημερών, αφού έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που φοράει το περιβραχιόνιο της Μίλαν.

Ο Σουηδός αστέρας επέστρεψε στο βασικό σχήμα έπειτα 419 ημέρες στο παιχνίδι με την Ουντινέζε στο Φρίουλι και γι' αυτό οι συμπαίκτες του αποφάσισαν να μην φορέσει το περιβραχιόνιο ο Ισμαέλ Μπενασέρ, όπως προβλέπεται από την ιεραρχία, αλλά ο πολύπειρος επιθετικός.

Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Ιμπραχίμοβιτς φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Μίλαν από την αρχή ενός αγώνα, αφού μέχρι στιγμής το είχε φορέσει μπαίνοντας ως αλλαγή.

Πλέον, το επόμενο ρεκόρ στο οποίο στοχεύει είναι αυτό του γηραιότερου σκόρερ της Serie A, το οποίο κατέχει ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα που πέτυχε γκολ σε ηλικία 41 ετών και 25 ημερών.

TAGS ΜΙΛΑΝ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ