SERIE A

Ουντινέζε - Μίλαν 1-1: Ο Ιμπραχίμοβιτς έσωσε ένα βαθμό στο 90+2'

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πανηγυρίζει ένα από τα εφετινά γκολ του με τη Μίλαν
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πανηγυρίζει ένα από τα εφετινά γκολ του με τη Μίλαν AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η Ουντινέζε παρατάχθηκε με υπηρεσιακό προπονητή και σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη και κατάφερε να αποσπάσει ένα βαθμό από την ισοπαλία 1-1 με την πρωτοπόρο της Serie A, Μίλαν, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να σώζει στις καθυστερήσεις τους "ροοσνέρι".

Η Ουντινέζε έκανε την έκπληξη της 17ης αγωνιστικής στη Serie A, αφού απέσπασε ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Μίλαν στο "Φρίουλι", αν και θα μπορούσαν να πάρουν το "τρίποντο", μιας και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ισοφάρισε στις καθυστερήσεις.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με υπηρεσιακό τεχνικό τον Γκαμπριέλε Τσιόφι κι ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονταν από τον αποκλεισμό τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ύστερα από την εντός έδρας ήττα από τη Λίβερπουλ που τους έφερε στην 4η θέση του ομίλου στο Champions League και είχαν πλέον τη δυνατότητα να εστιάσουν στις εντός των τειχών υποχρεώσεις τους.

Φευ. Οι παίκτες του Στεφάνο Πιόλι σε κανένα σημείο δεν κατάφεραν να δείξουν τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων και στο 17' ένα λάθος έδωσε την ευκαιρία στον Μπέτο να σκοράρει για 7η φορά φέτος. Οι φιλοξενούμενοι απέτυχαν να αντιδράσουν. Λίγες πραγματικά καλές στιγμές, μικρή φαντασία και οι αντεπιθέσεις φωτιά των "μπιανκονέρι" έκαναν πιο πιθανό το 2-0 παρά την ισοφάριση. Η παρουσία του Ιμπραχίμοβιτς στην κορυφή αποδείχθηκε κομβική έστω και αργά, αφού στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με κάτι σαν "ψαλίδι" έγραψε το 1-1.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με επεισοδιακό τρόπο, αφού ο Ισαάκ Σακσές αρχικά παρεμπόδισε τον Μάικ Μενιάν να κάνει βολέ και στη συνέχεια χτύπησε τον Αλεσάντρο Φλορέντζι που έσπευσε για εξηγήσεις, με συνέπεια να προκληθεί μίνι σύρραξη.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

Τα highlights

Βενέτσια - Γιουβέντους 1-1

Φιορεντίνα - Σαλερνιτάνα 4-0

Τζένοα - Σαμπντόρια 1-3

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ