ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ

Ουγγαρία - Αγγλία: Οι οπαδοί των γηπεδούχων έριξαν μπουκάλια στον Στέρλιγνκ μετά την επίτευξη του τέρματός του

Ο Ραχίμ Στέρλνιγκ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ουγγαρία
Ο Ραχίμ Στέρλνιγκ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ουγγαρία PHOTO CREDITS: PRINT SCREEN / GLOMEX

Η Αγγλία άνοιξε το σκορ με τον Ραχίμ Στέρλινγκ στο 55ο λεπτό, με τους Ούγγρους οπαδούς να του πετούν αντίκειμενα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των παικτών του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για την επίτευξης του γκολ.

Η Ουγγαρία υποδέχθηκε την Αγγλία στην Πούσκας Αρένα της Βουδαπέστης για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με τους Άγγλους να παίρνουν το προβάδισμα στο σκορ με τον Στέρλινγκ στο 55'.

Οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ αναπτύχθηκαν πολύ όμορφα, ο Γκρίλις έστρωσε στον Μάουντ στα δεξιά, εκείνος είδε την κίνηση του Στέρλινγκ στην περιοχή και αυτός από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

Στην εξέλιξη της φάσης, ο Στέρλινγκ έβγαλε την μπλούζα του, στην οποία ήθελε να αφιερώσει το γκολ στον Στέφι Γκρεγκ, ένας streamer στο Twitch, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 26 ετών λόγω κορονοϊού.

Η μπλούζα του έγραφε: "Σε αγαπώ για πάντα, Στέφι Γκρεγκ". Αυτό δεν εμπόδισε τους Ούγγρους να πετάξουν αντικείμενα πάνω στον μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που πανηγύριζαν το γκολ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ