ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Προχωρά του Ουάρντα

Ο Ουάρντα τρέχει με την μπάλα στην αναμέτρηση του Βόλου με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη για το πρωτάθλημα της Super League Interwetten.
Ο Ουάρντα στην αναμέτρηση του Βόλου με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμρ Ουάρντα διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να εκμεταλλευτεί τη νέα ευκαιρία που του δίνει ο ΠΑΟΚ.

Τα τυπικά φαίνεται να απομένουν για την ολοκλήρωση της επιστροφής του Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο Αιγύπτιος βρίσκεται ήδη στο Βόλο, μετά από ολιγοήμερες διακοπές στο Ντουμπάι, όπου πέρασε τα Χριστούγεννα και διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Σημαντικό ρόλο σε αυτήν την επιστροφή παίζει η σύμφωνη γνώμη του Πάμπλο Γκαρσία στην πρόταση των ανθρώπων του Δικεφάλου για τον Αιγύπτιο μέσο.

Ο Ουρουγουανός αναλαμβάνει να διαχειριστεί τον Ουάρντα και να τον πείσει να συγκεντρωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, εκμεταλλευόμενος μια ακόμη ευκαιρία που του δίνεται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ο προπονητής του ΠΑΟΚ επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή, τονίζοντάς του τον θέλει στην ομάδα του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Ουάρντα με τον ΠΑΟΚ είχε ανανεωθεί μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν πριν ο ποδοσφαιριστής μεταγραφεί στο Βόλο και έχει ενδιαφέρον να φανεί η χρονική διάρκεια της νέας του συνεργασίας με τον Δικέφαλο.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ