ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει σε 9 μήνες ο Ουαγκέ

O Μουσά Ουαγκέ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε αγώνα της Super League στο γήπεδο της Τούμπας
O Μουσά Ουαγκέ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε αγώνα της Super League στο γήπεδο της Τούμπας EUROKINISSI SPORTS

Τα πρώτα ενθαρρυντικά μηνύματα μετά το σοβαρό τραυματισμό του Ουαγκέ ήρθαν από το ιατρικό δελτίο  της Μπαρτσελόνα και μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Το Σάββατο (19/12) το πρωί ο Μούσα Ουαγκέ που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη Βαρκελώνη για την αποκατάσταση του τραυματισμού του στο γόνατο υπό την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου της Μπαρτσελόνα η οποία ήταν επιτυχημένη.

«Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, που αγωνίζεται δανεικός αυτή τη σεζόν στον ΠΑΟΚ, υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση σήμερα το πρωί για την αποκατάσταση του επιγονατιδικού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από τον Δόκτωρα Ραμόν Κουγκάτ και υπό την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου της Μπαρτσελόνα. Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής έχει επίσης υποστεί ρήξη οπίσθιου χιαστού για την οποία έχει ήδη ξεκινήσει συντηρητική θεραπεία. Θα μείνει εκτός δράσης περίπου 9 μήνες και θα παραμείνει στη Βαρκελώνη στο διάστημα της αποθεραπείας του» αναφέρει το ιατρικό δελτίο που έβγαλε η Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί ευχήθηκαν μέσω twitter στον Μούσα Ουαγκέ. Δείτε την ανάρτηση τους εδώ:

Το tweet της Μπαρτσελόνα για τον Ουαγκέ και το μήνυμα των Καταλανών
Το tweet της Μπαρτσελόνα για τον Ουαγκέ PRINT SCREEN
TAGS ΠΑΟΚ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ