THE SHOW MUST GO ON LIVE

Όταν ο Φορτούνης είπε "Ολυμπιακός και όχι Γουέστ Χαμ"

Όταν ο Φορτούνης είπε "Ολυμπιακός και όχι Γουέστ Χαμ"
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Στο Show Must Go On της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου, ο Παντελής Διαμαντόπουλος αποκάλυψε την περίφημη ιστορία του Κώστα Φορτούνη και της Γουέστ Χαμ.

Ήταν τεράστια η νίκη του Ολυμπιακού κόντρα σε μια αγγλική ομάδα. Και είχε έναν τεράστιο πρωταγωνιστή που αποθεώθηκε από κόσμο και κοσμάκη.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος αποκάλυψε στο Show Must Go On την ιστορία του Κώστα Φορτούνη και της Γουέστ Χαμ. Ο "δήμιος" των "σφυριών" ήταν από τους πρώτους στόχους τους πριν λίγα καλοκαίρια. Για την ακρίβεια στο πρώτο από τα δυο χειρότερα καλοκαίρια του πρώην διεθνή άσου.

Κι αυτά τα δυο καλοκαίρια όπως είπε ο Παντελής Διαμαντόπουλος, λόγω των χιαστών. Ο Φορτούνης είχε ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν το συζητούσε, ήθελε πάση θυσία να τον κρατήσει. Ήξερε δυο πράγματα ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρόλευκων":

  • Πρώτον ότι γούσταρε τον Κώστα και το στυλ παιχνιδιού του.
  • Δεύτερον ότι με την μπάλα που έπαιζε, θα μπορούσε η αξία του να ανέβει ακόμη περισσότερο.

Σωστά και τα δυο. Όμως η μοίρα καμιά φορά, παίζει άσχημα παιχνίδια...

Ήταν λοιπόν καλοκαίρι του 2019 και οι υποχρεώσεις των ομάδων είχαν ολοκληρωθεί. Ήταν η άχαρη εποχή των διακοπών των ποδοσφαιριστών. Ξέρετε, που πάνε μόνοι τους αφού όλος ο άλλος ο κόσμος εργάζεται ακόμα.

"Πίναμε έναν καφέ με τον Κώστα και χτύπησε το τηλέφωνό του. Ήταν ο ατζέντης του ο Πολ Κουτσολιάκος. Του έκανε γνωστό ότι η Γουέστ Χαμ τον ήθελε" επισήμανε ο Παντελής Διαμαντόπουλος συνεχίζοντας: "Ομολογώ ότι η αντίδραση του Κώστα ήταν μη αναμενόμενη, αλλά αυτός είναι ο Κώστας. Ίσως κάποιος άλλος να 'χε πέσει στην θάλασσα. Αυτός με άφησε με τα μάτια γουρλωμένα, λέγοντάς μου ότι ήθελε να μείνει στην ομάδα του".

Για την ιστορία, η Γουέστ Χαμ (της οποίας τεχνικός διευθυντής εκείνη την εποχή ήταν ο Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος, που λίγο καιρό νωρίτερα είχε το ίδιο πόστο στον Ολυμπιακό) είχε 10 εκατομμύρια να δώσει στον Ολυμπιακό, ποσό που τότε για την πορεία του ποδοσφαιριστή δεν έφτανε. Όμως οι Πειραιώτες δεν κάθισαν καν στο τραπέζι. Και αυτοί δεν το αποζητούσαν, αλλά και ο Κώστας δεν το συζητούσε.

Οι Άγγλοι του έδιναν 2.2 εκ. ευρώ, περίπου μισό εκατομμύριο τον χρόνο περισσότερο από αυτά που πήρε τελικά στον Ολυμπιακό. Αλλά δεν τον ενδιέφερε. Λίγο καιρό μετά απέκτησαν τον Φορνάλς από την Βιγιαρεάλ.

Ο Φορτούνης λίγες εβδομάδες μετά σε φιλικό με το Αμβούργο υπέστη τον πρώτο χιαστό. Συνέχισε δυνατά. Ξανάπαθε. Συνέχισε πιο δυνατά. Και πριν λίγες ώρες βρήκε μπροστά του την Γουέστ Χαμ και της άλλαξε τα φώτα...

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ