LA LIGA

Οσασούνα - Σεβίλλη 0-0: Ο Ράκιτιτς απέτυχε σε πέναλτι στο 90+3' και δούλεψε για τη Ρεάλ

Ο Ίβαν Ράκιτιτς της Σεβίλλης σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2021-2022 στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", Σεβίλλη | Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ίβαν Ράκιτιτς της Σεβίλλης σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2021-2022 στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", Σεβίλλη | Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 © 2021 ANGEL FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Ιβάν Ράκιτιτς νικήθηκε από τον Σέρχιο Ερέρα σε πέναλτι στις καθυστερήσεις και η Οσασούνα κράτησε το 0-0 απέναντι στη Σεβίλλη, δίνοντας ευκαιρία στη Ρεάλ να ξεφύγει στη βαθμολογία της La Liga.

Η Σεβίλλη είχε την ευκαιρία να πλησιάσει τη Ρεάλ στον πόντο στη βαθμολογία της La Liga, όμως προϋπόθεση ήταν ο Ίβαν Ράκιτιτς να σκοράρει με το πέναλτι που εκτέλεσε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων απέναντι στην Οσασούνα. Δεν τα κατάφερε και το 0-0 στην Παμπλόνα ενδέχεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της σεζόν.

Οι Ανδαλουσιάνοι είχαν το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με την κατοχή της μπάλας να ξεπερνάει το 70%. Το πρόβλημά τους ήταν η απουσία φαντασίας στην τελική πάσα κι έτσι οι ευκαιρίες τους δεν ήταν εφάμιλλες της εικόνας.

Ο Σέρχιο Ερέρα απέκρουσε όσες φορές χρειάστηκε, το ίδιο και ο Γιασίν Μπουνού που επέστρεψε από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2021 και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί δίχως γκολ. Σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα ο Μανού Σάντσεθ ανέτρεψε τον Ζιλ Κουντέ (όπως προέκυψε κι απ' τον VAR) και η μπάλα στήθηκε στη βούλα. Ο Ράκιτιτς εκτέλεσε, ο Ερέρα απέκρουσε και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΒΙΛΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ