ΑΡΗΣ

Οριστική η επιστροφή Σκόρδα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ
Σκόρδας INTIME SPORTS

Η έκτακτη γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη αποφάσισε η ΠΑΕ να διοικηθεί από αύριο από τον Λάμπρο Σκόρδα και την παράταξή του.

Αυτό που είχε διαφανεί από την διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη αποφάσισε η ΠΑΕ έγινε πράξη λίγο μετά τις 21:00. Τα ηνία της ΠΑΕ να περάσουν από αύριο στον Λάμπρο Σκόρδα.

Ο Λάμπρος Σκόρδας πρότεινε εκτός του ίδιου τους κ.κ. Τσομπανίδη Βογιατζή Τσιόνκη Βασβάνη, Αριστοτελίδη και Γιώτα από πλευράς του Ερασιτέχνη Άρη.

Ο Λάμπρος Σκόρδας πρότεινε εκτός του ίδιου τους κ.κ. Τσομπανίδη Βογιατζή Τσιόνκη Βασβάνη, Αριστοτελίδη και Γιώτα από πλευράς του Ερασιτέχνη Άρη.

Λίγο πριν τις 21:00 ο Νικήτας Ματθαίου είχε τονίσει: "Επειδή είναι απαραίτητο ο Άρης να μείνει στην κατηγορία, δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στον Λάμπρο Σκόρδα (σ.σ. προλαμβάνοντας ουσιαστικά τις εξελίξεις).

Πρέπει να έχουμε διοίκηση. Να τον εμπιστευτούμε. Δεν θα φύγουμε σήμερα από εδώ αν δεν βγάλουμε διοίκηση. Αυτοί που θα βγουν μπροστά, να τους ευχαριστήσω, γιατί η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη".


Στις 21:00 ο πρόεδρος της ΓΣ, Γιώργος Κάρλας, καλεί το Σώμα να ψηφίσει τα άτομα που θα διοικήσουν από αύριο την ΠΑΕ Άρης και αμέσως μετά ο Βασίλης Φουρλίγκας υποστήριξε: "Αφού θέλουμε να βγάλουμε διοίκηση σήμερα, πρέπει να δούμε αν επιτρέπεται βάσει καταστατικού να γίνει αυτό. Να υπάρξει όμως μια οικουμενική διοίκηση, ώστε να καταλάβουν όλοι ότι υπάρχει υγεία, σύμπνοια για τη σωτηρία της ομάδας".

Ο λόγος πέρασε στον Λάμπρο Σκόρδα που τόνισε: "Όσοι είναι μέτοχοι στην εταιρία, έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση για να διοικήσουν, από τη στιγμή που δεν υπάρχει διοίκηση. Οι διοικήσεις δεν είναι για να βγαίνουν φωτογραφίες με τους παίκτες".

Ενώ ο Κώστας Παπαδόπουλος υποστήριξε: "Έχω συγκεκριμένη νομική άποψη και αναλαμβάνω να τη φέρω εις πέρας. Για νέα αίτηση, σε αντίθεση με τον κ. Στεφανίδη Δεν μπορούμε όμως να συνυπάρξουμε. Το Σώμα πρέπει να ψηφίσει ένα σχήμα με συγκεκριμένη προοπτική".

Ο πρόεδρος της ΚΜΑ Παναγιώτης Στεφανίδης επισήμανε: "Η πρόταση είναι να πάμε σε ΓΣ τις 27/12 για εκλογή διοίκησης. Σε περίπτωση απόρριψης, να αναλάβει ο κ. Σκόρδας. Παρουσία 350 οικονομικά τακτοποιημένων μελών, εγώ δεν αναλαμβάνω", αλλά με ανάταση του χειρός ψηφίστηκε να εκλεχτεί σήμερα διοίκηση για την ΠΑΕ Άρης.

Όπως και έγινε με το σχήμα που πρότεινε ο Λάμπρος Σκόρδας με αυτό που απομένει πλέον είναι αν με την επιστροφή θα επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και ο Σούλης Παπαδόπουλος αντί του Σέρβου Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Μετά την αποχώρησή της από το Βελλίδειο και την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έπιασε δουλειά.

Και πιο συγκεκριμένα μετέβη στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για να ενημερώσουνε για την αλλαγή σελίδας που υπήρξε.

Με τον τρόπο αυτό θέλανε να στείλουν το μήνυμά τους ότι είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα τους εν όψει της δύσκολης προσπάθειας που καλούνται να καταβάλουν στη συνέχεια της χρονιάς και στο πρωτάθλημα της Super League.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ