ΠΑΟΚ

Οργή στον ΠΑΟΚ για κακοήθη σενάρια

Κατηγορηματική διάψευση για δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι οι οικογένειες του προπονητή και του γιατρού της ομάδας ταξιδεύουν στις αποστολές με έξοδα της ΠΑΕ.

Εκνευρισμό έχουν προκαλέσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ κακόβουλα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι οι οικογένειες του Άγγελου Αναστασιάδη και του γιατρού της ομάδας, Γιώργου Οικονομίδη, ταξιδεύουν στις αποστολές με έξοδα της ΠΑΕ.

Μάλιστα, η αντίδρασή της ΠΑΕ ήταν άμεση και το μήνυμα που μεταφέρεται είναι το εξής: “Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαψεύδει κατηγορηματικά τα κακοήθη σενάρια που θέλουν την οικογένεια του προπονητή και του γιατρού της ομάδας να ταξιδεύουν με την αποστολή με έξοδα του ΠΑΟΚ. Κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη, ούτε πρόκειται να συμβεί και είναι ρητή εντολή του προπονητή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ