ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ορεξάτοι οι νέοι

Ορεξάτοι οι νέοι
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 7-1 την Προοδευτική Περάματος σε φιλική αναμέτρηση με τους νεοαποκτηθέντες να δείχνουν πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση

Φιλικό παιχνίδι με την Προοδευτική Περάματος έδωσε το απόγευμα της Τρίτης ο ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο έγινε κυρίως για να χρησιμοποιηθούν οι παίκτες που εντάχθηκαν πρόσφατα στο ρόστερ, αλλά και για τον Βραζιλιάνο Λουίζ Κάρλος, ο οποίος δοκιμάζεται από τον Στέφαν Ντεμόλ.

Βέβαια, η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη, κάτι που μαρτυρά και το 7-1 υπέρ του ΠΑΣ, ωστόσο το θετικό ήταν πως όλοι οι νεοαποκτηθέντες παίκτες βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 11' ο Φουρτάδο έκανε το σουτ, η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα και ο Τζημόπουλος σιγούρεψε το γκολ κάνοντας το 0-1. Στο 16' ο Φουρτάδο έκανε το 0-2 και ο Κουτσοσπύρος στο 23' το 0-3.

Στο 33' ήταν η σειρά του υπο δοκιμήν Βραζιλιάνου Λουίζ Κάρλος με κεφαλιά να κάνει το 0-4, ενώ στο 41' πάλι ο Φουρτάδο έκανε το 0-5. Στο 45' η Προοδευτική Περάματος μείωσε σε 1-5 με γκολ του Καμποσιώρη.

Στο 61' ο Ντε Φρέιτας έκανε το 1-6 και τέσσερα λεπτά αργότερα (65') ο Κουτσοσπύρος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφσε το τελικό 1-7 για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κουβεντάρης (60' Χαρίσης), Μιχαήλ (63' Βασιλειάδης), Στάθης (75' Παπαδόπουλος), Βαρτζιώτης, Λουίζ Κάρλος (63' Οικονόμους), Τζημόπουλος, Βαγγελής (63' Ιωάννου), Νικολόπουλος (46' Ντε Φρέιτας), Σκούφαλης, Κουτσοσπύρος, Φουρτάδο (63' Νικολάου).

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ