ΤΣΕΛΣΙ

Οπαδός της Τσέλσι επιτέθηκε φραστικά στον Βέρνερ και εκδιώχτηκε από το "Στάμφορντ Μπριτζ"

Ο Τίμο Βέρνερ με τη φανέλα της Τσέλσι στον τελικό του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 29 Μαΐου 2021
Ο Τίμο Βέρνερ με τη φανέλα της Τσέλσι στον τελικό του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 29 Μαΐου 2021 @2021 CARL RECINE/POOL VIA AP IMAGES

Η Τσέλσι έδωσε τη δυνατότητα σε κάποιους φίλους της ομάδας να παρακολουθήσουν την τελευταία προπόνησή της όμως η κατάσταση ξέφυγε, με έναν οπαδό να παίρνει το μικρόφωνο και να ζητάει από τον Τίμο Βέρνερ να φύγει από το σύλλογο.

Η τελευταία προπόνηση της Τσέλσι ήταν ιδιαίτερη. Όχι μόνο επειδή έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο τα δύο βαρύτιμα τρόπαια που κατέκτησαν οι μπλε τους τελευταίους μήνες, το Champions League και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, αλλά και επειδή είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν αρκετοί φίλοι της ομάδας.

Η διοίκηση του συλλόγου έδωσε τη δυνατότητα σε κάποιους να δουν από κοντά την προπόνηση των παικτών του Τόμας Τούχελ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ για την 2η αγωνιστική της Premier League, με την κατάσταση να γίνεται όμως άσχημη από κάποια στιγμή και έπειτα.

Και αυτό γιατί όταν το μικρόφωνο άρχισε να περνάει από τον κόσμο στις εξέδρες για να στείλει κάποιο μήνυμα στην ομάδα, έφτασε στα χέρια ενός εκνευρισμένου οπαδού που έβγαλε το άχτι του πάνω στον Βέρνερ, φωνάζοντας: "Για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, διώξτε τον Βέρνερ από την ομάδα".

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε όμως την έντονη αντίδραση αρκετών από τους ομοϊδεάτες του, με μία φίλαθλο των Λονδρέζων να γίνεται μάλιστα έξαλλη και να του απαντάει ως εξής: "Όχι, εσύ να φύγεις, ποιος είσαι, ποιος νομίζεις ότι είσαι;".

Η έκρηξη της πλειονότητας των φιλάθλων είχε ως αποτέλεσμα να βαρύνει επικίνδυνα το κλίμα για τον υβριστή του Τίμο Βέρνερ, ο οποίος ουσιαστικά απομακρύνθηκε -κατόπιν λαϊκής απαίτησης- από τις εξέδρες και λίγο αργότερα επιβιβάστηκε σε ταξί έξω από το "Στάμφορντ Μπριτζ" και αποχώρησε χωρίς άλλα παρατράγουδα.

Όσον αφορά στον Τίμο Βέρνερ που έχει αρκετούς οπαδούς αλλά και "εχθρούς" στην Τσέλσι, υπενθυμίζεται πως η Τσέλσι τον απέκτησε από την Λειψία έναντι 53 εκατομμυρίων λιρών το καλοκαίρι του 2020, με τον Γερμανό φορ να έχει να επιδείξει 12 γκολ και 15 ασίστ σε 52 συμμετοχές του με τους μπλε σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ