ΕΒΕΡΤΟΝ

Οπαδός της Έβερτον εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με άγριες διαθέσεις κατά του Μπενίτεθ

Ο Ράφα Μπενίτεθ δίνει οδηγίες στους παίκτες της Έβερτον κατά τη διάρκεια αγώνα του FA Cup απέναντι στην Χαλ | 8 Ιανουαρίου 2022
Ο Ράφα Μπενίτεθ δίνει οδηγίες στους παίκτες της Έβερτον κατά τη διάρκεια αγώνα του FA Cup απέναντι στην Χαλ | 8 Ιανουαρίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι ανεπιθύμητος εδώ και καιρό για ένα μεγάλο κομμάτι των φίλων της Έβερτον και το διαπίστωσε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Νόριτς, όταν οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του.

Η Έβερτον διάγει μία πολύ άσχημη αγωνιστικά σεζόν (15η αυτή τη στιγμή) και ο άνθρωπος που βρίσκεται εδώ και καιρό στη δίνη του κυκλώνα είναι ο Ράφα Μπενίτεθ, με τον άλλοτε προπονητή της Λίβερπουλ να βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλης μερίδας οπαδών των ζαχαρωτών και να απαιτούν μάλιστα την άμεση απομάκρυνσή του.

Τα όχι και τόσο φιλικά αισθήματα που τρέφουν για εκείνον αρκετοί οπαδοί της ομάδας, φάνηκαν και το απόγευμα του Σαββάτου (15/1) κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Νόριτς για την 22η αγωνιστική της Premier League.

Η Νόριτς προηγήθηκε στο 16' με αυτογκόλ του Κιν και δύο λεπτά αργότερα έκανε δύο τα τέρματά της με τον Ίντα, γεγονός που έκανε έναν εκδρομέα οπαδό της Έβερτον να αφήσει τη θέση του στο πέταλο που φιλοξενούσε τους φίλους των ζαχαρωτών στο "Κάροου Ρόουντ" και να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο.

Αφού πέρασε και τις διαφημιστικές πινακίδες, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και επιχείρησε να πλησιάσει τον πάγκο της ομάδας του έχοντας απειλητικές διαθέσεις προς τον Ράφα Μπενίτεθ, με ανθρώπους της ασφάλειας του γηπέδου να επεμβαίνουν και τελικά να τον απομακρύνουν πριν τα πράγματα εκτραχυνθούν ακόμα περισότερο.

"Μπενίτεθ - Φύγε από το σύλλογό μας" έγραφε ένα πανό που ύψωσαν οπαδοί της Έβερτον κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Νόριτς, με τους μπλε του Λίβερπουλ να απειλούνται να εμπλακούν ακόμα και σε σενάρια υποβιβασμού, έχοντας μόνο μία νίκη στο ενεργητικό τους σε επίπεδο πρωταθλήματος από τα τέλη Σεπτεμβρίου (2-1 την Άρσεναλ με ανατροπή).

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ